МЕНЮ
КОШНИЦА

Органичен тор за коренова система Рутмост - мощно стимулира растежа на корени и кълняемост на семената

Органичен тор за коренова система Рутмост - мощно стимулира растежа на корени и кълняемост на семената - Торове за домати с отлична цена: 0.99 лв.
Най-продаван
Органичен тор за коренова система Рутмост - мощно стимулира растежа на корени и кълняемост на семената
1.89 лв.
  • НАЛИЧЕН: В НАЛИЧНОСТ
  • Код: FFL0011

Опции

Купи
  • Разфасовка: Органичен течен тор за корени и коренова система Рутмост от Лейли се предлага на разфасовки 10 мл, 1 литър.
  • Приложение и дозировка: При използване на торовете за коренови системи Рутмост е добре да използвате 2% разтвор (2 мл на 1 литър вода) при киснене на семена, преди посев (киснат се около 12 - 24 часа). Ако използвате за листно торене е добре да разтворите 10 мл в 10 литра вода (използва се преди и след засаждане на разсади). Торовете за корени Рутмост на Лейли могат да се използват и за потапяне на корените на растенията при засаждане на разсади, като се подготвя разтвор 10мл в 10 л вода. Ако торите чрез поливане се разтваря 2 - 4 мл в 1 литър вода. Тор Рутмост се прилага преди и след разсаждане по време на ранните фази на развитие на растенията. Препоръчителната доза, която трябва да използвате при е 50 - 100 мл течен тор Рутмост на един декар или 200 мл на 100 кг семена. Използва се при овощни растения, лозя, тютюн, зеленчуци, пшеница, ечемик, рапица, слънчоглед, царевица и цветя.
  • Съдържание: Течният тор Рутмост съдържа с себе си Азот (N) - 0,1%, Фосфор (P2O5) - 1%, калий (K2O) - 3%, Цитокинин – 80ppm, Екстракт от водорасли - 10%, Алгининова киселина 10ppm, Естествени растежни регулатори (PGR), Органични вещества (Om) - 2% и pH 8- 9. Няма съдържание на хлор.

Нашият онлайн магазин представя на Вас -  нашите клиенти органичен течен тор за корени Рутмост. Един перфектен биостимулатор за по-добра кълняемост и мощна коренова система. 

Течен тор от ново поколение, Рутмост е революционен органичен тор, изключително подходящ за прилагане преди и след разсаждането в ранните фази на растенията. Бързо усвоима комплексна храна и органичен катализатор на културите.

Течният тор за кореновата система Рутмост е високо концентриран екстракт, който съдържа в себе си хранителни вещества, карбохидрати и естествени растежни регулатори. Благодарение на тези съставки, той е много важен за развитието на културата.

Изключително благоприятно действие има за развитието на кореновата система на растенията и стимулирането на деленето на клетките им.

Изборът на този тор увеличава възможността Ви да получите много по-висок добив – между 17 и 20 % и то с гарантирано най-добро качество. Освен това, засилва кълняемостта на третираните семена и насърчава растежът и развитието на кореновата система.

Ползването на торвете органични за коренови системи Рутмост води до подобряване на физическото и химическото състояние на кореновата зона и увеличава капацитета на усвояване на минерални соли от почвата. При младите растения е силно изразено действието му върху кореновата система, като стимулира растежа й и усвояването на азота. 

Има много добри ползи и по време на вегетацията, като оказва на растенията бърз хранителен и стимулиращ растеж. 

Ускорява развитието и зреенето на плодовете при овощните култури, като намаля младенческата им възраст.

Освен всичките невероятни ползи, които споменахме и изброихме за този тор, можем да кажем, че действа и като растителна ваксина. По този начин осигурява допълнителна защита и устойчивост към зарази и болести, които иначе могат да повредят Вашата реколта.

Още една от важните ползи на тор за корен Рутмост е благоприятното му действие върху растенията при висока влажност и засушаване. Повишава устойчивостта им към различните климатични и почвени условия. Освен това проявява страхотна резистентност към полягане. 

Трябва да приготвите работния разтвор преди да осъществите пръскането. Добавете половината количество вода, след това необходимото Ви количество от течния ни органичен тор корени и коренова система Рутмост, разбъркайте добре и долейте останалата вода. 

И ето, готови сте да използвате един от най-благоприятните торове на Leili за Вашата култура и благодарение на него - да получите страхотни добиви. 

Торове
Вид торовеЛистни торове, Течни торове

Напишете отзив

Моля влезте или се регистрирайте за да напишете Вашият отзив