МЕНЮ
КОШНИЦА

Качествено оранжерийно тиксо за лепене и поправка на полиетилен и найлони с UV защита

Качествено оранжерийно тиксо за лепене и поправка на полиетилен и найлони с UV защита - Средства за закрепване с отлична цена: 22.70 лв.
Качествено оранжерийно тиксо за лепене и поправка на полиетилен и найлони с UV защита
40.50 лв.
  • НАЛИЧЕН: В НАЛИЧНОСТ
  • Код: HM00014

Опции

Купи

Добавихме към нашия онлайн магазин един иновативен продукт, който бързо ще се превърне във вашият пръв помощник при поява на проблем във вашата полиетиленова или найлонова оранжерия. С най-голямо удоволствие искаме да Ви представим висококачествено оранжерийно тиксо с UV защита, с което ще залепите и поправите разкъсани или повредени части в парниците. 

Специализираното качествено тиксо представлява лепяща лента, изработена от прозрачен материал с ширини от 5 см и 10 см. Лепящата лента е изключително здрава и еластична, и е снабдена с многобройни устойчивости, които я правят практична и силно необходима. 

Предимствата на тиксото оранжерийно се крият именно в тези многобройни устойчивости. Най-важната, с която можем да започнем е страхотната му резистентност към различните и вечно променящи се климатични условия. Тиксото издържа на дъжд, вятър, сняг, както и на плюсови и минусови температури. 

Едно от основните му предимства е UV устойчивостта му (ув защита), лепящата лента не се бои от слънчевите лъчи, защото не прегрява и не се нарушава от тях.

Освен от слънцето, оранжерийното тиксо за лепене на найлони и полиетилени е силно устойчиво и на влага.

Основното предназначение на това прозрачно тиксо е да залепи разкъсаните части на полиетилена и найлона, независимо от дебелината им, а приложенията му са многобройни. С него може да уплътните здраво и сигурно прозорците и вратите във вашия парник и да съедините различни части при монтаж на фолиа и найлони.  

Интересно е, че може да използвате това висококачествено средство за залепване в стъкларската промишленост, както и във вашия дом. Поради своята страхотна издръжливост на климатични промени и здравината си, тиксото е силно подходящо за изолация на помещения.

Характеристики на висококачествено тиксо за оранжерии, предназначено за оранжерии от полиетилен и найлон:

  • Размери: Лепящата лента се характеризира с три ширини – 5 см и 10 см. Дължината на ролката е 25 см, а дебелината – 0,15 мм. 
  • Приложение: Може да използвате тиксото за слепване на разкъсани части на полиетилен и армиран или неармиран найлон. Освен за оранжерии, висококачественото тиксо е перфектно за употреба в дома, както и в стъкларската промишленост. 
  • Устойчивост: Характеризира се с UV стабилизация, висока устойчивост на влага и атмосферни условия. 
  • Употреба: Може да залепите засегнатия участък със специализираното тиксо, както отвътре, така и отвън. За да поставите правилно тиксото, трябва да го залепите внимателно върху желаното място и да притиснете с ръка, като по този начин не оставя въздух под него. Важно е да използвате лепящата лента само върху чиста и суха повърхност. 

Произход: Швейцария

Напишете отзив

Моля влезте или се регистрирайте за да напишете Вашият отзив