МЕНЮ
КОШНИЦА

Нетъкан текстил за мулчиране - Агрол черен 50 гр. кв.м с UV защита

Нетъкан текстил за мулчиране - Агрол черен 50 гр. кв.м с UV защита - Мулчиращо фолио и тъкан с отлична цена: 0.73 лв.
Няма наличност
Нетъкан текстил за мулчиране - Агрол черен 50 гр. кв.м с UV защита
70.70 лв.
  • НАЛИЧЕН: Няма наличност
  • Код: FOF0120

Опции

Купи

Градински магазин Semenata Shop добави към своя каталог един специализиран нетъкан текстил за мулчиране, познат още като Агрол или така нареченото агро влакно.

Продукта представлява многогодишно мулчиращо фолио с трайна UV защита, което пропуска през себе си вода и хранителни елементи, а в същото време ефективно предпазва от поява на плевели.
Нетъканият текстил се цени високо поради дългия си период на използване и лесния и бърз монтаж.

Използване на Агрола (агро влакното).

Приложението на текстила нетъкан е изключително широко. Прилага се при отглеждане на ягоди, малини и други трайни насаждения в оранжерии и на открито. 

Агрола се използва във ферми за охлюви, земеделски кооперации, опитни полета, в строителството и др.

Не рядко текстила за мулчиране се прилага при озеленяване и ландшафтен дизайн на градини, дворове и паркове. Прилага се като фолио за мулчиране при засаждане на храстови насаждения, за мулчиране на туя в съчетание с бял камък или бяла мраморна мозайка, за предпазване на цветни насаждения от плевели, за предпазване на цветни лехи и фигури с цветя от плевелна растителност.

Агро влакното се прилага и при строителни дейности - при изграждане на дренажи, за изолиране на насипи от чакъл, пясък и др. инертни материали, за изолиране на почвения слой при насипи с хумусна почва и др.

Монтаж на нетъкан текстил за мулчиране Агрол.

Нетъкания текстил се монтира изключително лесно. Той се предлага на цяла ролка или отрязан по размер и буквално се застила на съответното място подобно на килим. Фиксирането към почвата или различните видове основи става с помощта на пластмасови пирони за фиксиране или специални скоби за монтаж на почвопокривно фолио. Агрола може да се положи и чрез закопаване в двата края с почва, която да го задържи.

При озеленителни дейности, текстила за млчирането се полага в/у почвата, засаждат се растенията и отгоре се покрива с бял декоративен камък, бяла мраморна мозайка или декоративни борови кори. 

Технически характеристики:

Плътност - 50 гр. за кв.м

Притежава трайна UV стабилизация.

Цвят - черен 

Напишете отзив

Моля влезте или се регистрирайте за да напишете Вашият отзив