МЕНЮ
КОШНИЦА

Професионален найлон за оранжерии с доставки в Добрич и страната 180 микрона

Професионален найлон за оранжерии с доставки в Добрич и страната 180 микрона
НОВО
Професионален найлон за оранжерии с доставки в Добрич и страната 180 микрона
2.17 лв.
  • НАЛИЧЕН: В НАЛИЧНОСТ
  • Код: FOF0003

Опции

Купи

Внимание! От този модел израелски найлон може да се подготвят различни размери по поръчка. За да направите поръчка онлайн от полето „Ширина на ролката“ изберете нужната Ви ширина, след това в полето отляво на бутона „Купи“ въведете нужната дължина и натиснете ENTER. Всички посочени цени са с включен ДДС.

Възползвайте се от всички възможности, които създава инсталирането и поддържането на високо ефективна оранжерия още през следващия сезон. Откъде да започнете? 

Изборът на качествен полиетилен е определящ за ефективността на целия проект. В „Севън Сийдс“ ООД ви препоръчваме един от най-продаваните продукти в тази сфера – израелски найлон за оранжерии на Политив с доставки в Добрич и цяла България. Популярността на фолиото се дължи на многобройните качества, които притежава, благодарение на които ще спестите разходи за ремонти и ще осигурите възможно най-добрите условия за отглеждане на различни култури през всички сезони. 

Найлонът за оранжерии с доставки в Добрич и страната е подходящ за покриване на малки парници и за изграждане на големи оранжерии за професионално парникопроизводство. 
Защо си заслужава да закупите имено израелски полиетилен за оранжерии на Политив?

Улеснен монтаж. 
Фолиото за оранжерии на израелската фирма съдържа етиленвинилацетат. Благодарение на тази съставка найлонът притежава по-добра еластичност, която улеснява дейностите по монтаж. Полиетиленът е гъвкав и здрав и притежава отлична прозрачност. 

Здравина и устойчивост на климатични промени и слънчева радиация. 

Фолиото е снабдено с UV стабилизация от ново поколение, която осигурява устойчивост на увреждащата сила на слънчевата радиация и не оцветява филма на найлона. Допринася за проникване на оптимално количество светлина в оранжерията.

Равномерно разпределяне на светлината. 

Дифузията е страхотно предимство на израелският полиетилен за оранжерии с доставки в Добрич и добричка област, защото осигурява оптимална осветеност за всички растения. Съществуват много фактори, които създават условия за неравномерно разпределяне на светлината. Тъй като оранжериите се използват на открито на пряка слънчева светлина, количеството, което достига до вътрешността е голямо. В случай, че има условия за неравномерно разпределяне може да се получи прегаряне на някои растения, а за други да не достига достатъчно светлина. Свойството дифузия предпазва културите от подобни рискове.

Антикапка. 

Този модел израелски найлон за оранжерии с доставки в Добрич и цяла България ще ви помогне да забравите за проблемите свързани с капките конденз. Иновативния полиетилен притежава ефект „антикапка“, който предпазва вътрешната страна на полиетилена от задържане на капки. Именно капките са един от факторите, които могат да влошат достъпа на светлина във вътрешността на оранжерията. Често предизвикват прегаряния по растенията, а задържащата се влага създава условия за развитие на гъбни болести, плесени, мухъл и различни вирусни заболявания. 

Термален ефект. 

Температурата е един от най-важните фактори за успешното отглеждане на растенията. Благодарение на контролираните елементи в оранжерията и изолацията от околната среда, растенията отглеждани по този начин получават оптималните условия за растеж. В случай, че оранжерията не се отоплява могат да се получат големи амплитуди в температурата през различни части на денонощието. Израелски найлон за оранжерии с доставки в Добрич и страната е създаден да се справи с този проблем. Т. нар. „термален ефект“ спомага за задържане на натрупаната топлина от инфрачервените лъчи през деня и плавното й освобождаване през цялото денонощие. Благодарение на това свойство на найлона се избягват резките промени в температурата и се постигат оптимални резултати в развитието на млади и деликатни растения.

Израелският найлон за ортанжерия с доставки в Добрич и цяла България се предлага с гаранция от производителя. Правилният начин на експлоатация е от съществено значение за здравината и ефективността на фолиото. Не използвайте никакви продукти съдържащи хлор или сяра в близост до найлона. Досегът с тези вещества уврежда покритието и намалява ефективността му.

Технически особености на израелски найлон за оранжерии с доставки в Казанлък и цяла България:

Дебелина - 180 микрона

Цвят - бял, прозрачен

Качества на полиетилена - UV защита, Анти - капка ефект, термален ефект, дуфузиа на светлината, допълнителна еластичност и здравина

Гаранция - 4 години

Произход - Израел

Внимание! За по-дълго и безпроблемно използване на найлона моля спазвайте правилата за експлоатация, които са приложени от производителя – тук.

Внимание! Безплатна доставка за поръчка на полиетилен за оранжерия на стойност над 320 лв.

ВАЖНО! При монтаж на полиетилена, страната с надписа "THIS SIDE INSIDE" трябва да бъде от вътрешната страна на оранжерията/тунела, за да има ефект от допълнителните функции. 

Напишете отзив

Моля влезте или се регистрирайте за да напишете Вашият отзив