МЕНЮ
КОШНИЦА

Мрежа за засенчване 80% с UV защита

Мрежа за засенчване 80% с UV защита
Мрежа за засенчване 80% с UV защита
Мрежа за засенчване 80% с UV защита
Мрежа за засенчване 80% с UV защита
Мрежа за засенчване 80% с UV защита
1.75 лв.
  • НАЛИЧЕН: В НАЛИЧНОСТ
  • Код: FOF0049

Опции

Купи

Специализиран онлайн магазин за градината представя за своите клиенти един изключително полезен продукт за горещите летни дни - мрежа за засенчване на оранжерии всякакви видове културни и декоративни растения растения. 

Този специализиран продукт е произведен от специален полиетилен с UV защита и е със засенчващ ефект 80 %. Материалът е изключително устойчив на опън и скъсване. Основно предимство на мрежата е усиленият външен ръб, който предпазва от протриване и разплитане. Мрежите са устойчиви на влага, различни видове плесен и бактерии.

Мрежата за засенчване може да бъде използвана както в полиетиленова оранжерия, така и във всякакви видове стъклени оранжерии, парници и на открито. 

Чрез засенчването тя намалява температурата в оранжерията и предпазва растенията от пригор. Това е от особено значение при производство на цветя лятото. Още едно предимство на засенчващата мрежа е, че намалява изпарението от почвата, като Ви спестява разходи по напояване.

Освен като засенчващ продукт за домати и зеленчуци, мрежата се цени високо от всички големи автокъщи и разсадници в България.

Тя предпазва автомобилите от силната слънчева радиация, като запазва тяхната боя от бързо прегаряне. Освен това намалява количеството на фини прахови частици, които полепват по тях и по този начин спестява разходи по постоянно измиване на автомобилите в автокъщата. Това се цени високо особено при автосалони, които са разположени на оживени булеварди.

Друго приложение на засенчващата мрежа е като средство за намаляване на видимостта през огради против любопитни съседи. Цени се и се използва при строителни обекти, паркинги, различни видове беседки, навеси, нови и съществуващи огради, в ресторанти, зимни градини, кафета, хотели и хотелски комплекси.

Този вид засенчваща мрежа е произведена от водещ евопейски производител.

Технически характеристики:

Мрежата за засенчване се предлага отрязана по размер, като се реже от ролки с ширина 1.5 м, 2, 3, 4, 5, 6 метра.

Освен това може да закупите този качествен засенчващ продукт на цяла ролка с размери -  1.5 м/100 м,  2 м/100 м, 3 м/100 м, 4 м/100 м, 5 м/100 м и 6 м/100 м.

Цвят: тъмнозелен

Плътност: 70 гр./кв.м

Напишете отзив

Моля влезте или се регистрирайте за да напишете Вашият отзив