МЕНЮ
КОШНИЦА

Мрежа против градушка за оранжерия рязане по размери - представена от Севън Сийдс

Мрежа против градушка за оранжерия рязане по размери - представена от Севън Сийдс
Мрежа против градушка за оранжерия рязане по размери - представена от Севън Сийдс
1.54 лв.
  • НАЛИЧЕН: В НАЛИЧНОСТ
  • Код: FOF0039

Опции

Купи

Сезонът на градушките съвпада с най-заетия земеделски сезон, когато уврежданията от това природно бедствие са най-големи. Едно от най-практичните и достъпни решения за предпазване на насажденията от бруталната атака на ледените късове на градушките е специализираната Мрежа против градушка за оранжерия и открито с трайна UV защита, която е представена от Севън Сийдс. 

Мрежата е здрава, лека, лесна за монтиране, има дълготраен живот на експлоатация и осигурява завидна защита на културите. Може да се използва навсякъде, където има нужда от защита от градушки, но най-големи ползи се получават в земеделието, автокъщите и строителството.

Какво представлява Мрежата против градушки за оранжерия и открито? 

Този тип мрежа предпазна е изградена от влакна от материали с висока устойчивост на увреждане. Влакната са вплетени в много фина плетка, която успява да улови дори ситните ледени късове. Градушките са много непредвидимо природно явление. Трудно се предсказват от метеоролози и никога не се знае с каква сила и размери на ледените късове ще вали. 

Мрежата за оранжерия и открито против градушка е много лека, но това не означава, че е слаба. Тъкмо обратното, мрежата е способна да отблъсне всякакви ледени късове и да осигури надеждна защита на насажденията. Специализираната мрежа има плътност около 40 гр. на кв. м. Монтирането и демонтирането й е лесно и сравнително бързо. 

Освен използването на висококачествени материали и гъста плетка за производството на мрежата против градушка за оранжерия, производителите са осигурили и допълнителна UV защита. По този начин се осигурява предпазване на самата мрежа от увреждане от слънцето и удължаване на срокът на експлоатация. 

Откъм ограничаване на светлината, гъстата Мрежа против градушки за открито и оранжерия създава само 10 % засенчване. 
Продуктът не е подходящ ако търсите решение за засенчване на културите, но при нас ще откриете голямо разнообразие от специализирани мрежи за засенчване на зеленчуци и др. видове култури. 

Имайки предвид, че Мрежата против градушка за оранжерия се използва и на открито, минималното засенчване осигурява добри условия за развитие на слънцелюбивите култури. 
Поставянето на защитна Мрежа срещу градушки за открито или оранжерия предпазва растенията от този тип природно бедствие без да ограничава растежа и развитието им, което би се затруднило от значително ограничение на светлината. 

Специализираната мрежа се монтира най-често за защита на зеленчуци, като домати, чушки, краставици, различни видове пипер, зеле и други. Често се монтира и за предпазване на овощни дървета, лозя и лозови масиви, разсади и други. 
Друго приложение на модела мрежа против градушка за оранжерия е в автокъщите. Обектите, в които автомобилите са паркирани на открито често страдат от увреждане на боята в следствие на радиацията от слънчевите лъчи, градушки и други. 

Специализираните мрежи за защита осигуряват бързо, ефективно, практично и лесно за монтиране решение за предпазване на автомобилите. Мрежа против градушки за оранжерия често се монтира над открити паркинги и шоуруми на открито. 

Подходяща е както за инсталиране за дълготрайна употреба, така и за използване при нужда в сезона на градушките. При внимателно монтиране и демонтиране и съхраняване според препоръки на производителя, мрежата ще запази ефективността си в продължение на дълъг период от време.

Технически характеристики и възможности за размери на мрежи против градушка:

Мрежата против градушка за оранжерия и открито се предлага навита на ролка с различни ширини – от 2, 3, 4, 5, 6 и 8 м. Дължината на всяка ролка е 100 м. 

При нас имате възможност да поръчате парчета мрежа по ваши размери.

Цвят – зелен

Плътност – тези Мрежи против градушка има плътност около 40 гр./кв.м. 

Възползвайте се от всички предимства на този уникален продукт като го закупите още сега.

Внимание! Безплатна доставка за поръчка на мрежи на стойност над 320 лв.

Напишете отзив

Моля влезте или се регистрирайте за да напишете Вашият отзив