МЕНЮ
КОШНИЦА

Мрежа за поддържане на фасул увивен и зеленчуци – UV стабилизирана с височина 1,7 м и отвори 15/17 см

Мрежа за поддържане на фасул увивен и зеленчуци – UV стабилизирана с височина 1,7 м и отвори 15/17 см - Консумативи за оранжерии с отлична цена: 4.30 лв.
Мрежа за поддържане на фасул увивен и зеленчуци – UV стабилизирана с височина 1,7 м и отвори 15/17 см
5.49 лв.
  • НАЛИЧЕН: В НАЛИЧНОСТ
  • Код: FOIV020

Опции

Купи

Градински магазин Semenata Shop представя за своите клиенти един страхотен продукт за всички начинаещи и професионални градинари – мрежа за поддържане на фасул увивен или безколов.

Мрежата за фасули и увивен боб се цени високо, защото е изработена от устойчив полиетилен, който притежава висока якост на опън. Поради тази причина лесно може да отглеждате растения, които изискват здрава опорна конструкция – фасул, домати, краставици, корнишони, тиквички и др.

Мрежата за поддържане притежава трайна UV стабилизация, която я пази от вредните слънчеви лъчи. Това прави продукта подходящ за използване както в полиетиленови или стъклени оранжерии, така и на открито в земеделските площи и частните зеленчукови градини.

Основно предимство при отглеждане на зеленчуци чрез поддържащи мрежи е безспорно това, че растенията получават по-добро слънчево огряване, както и повече въздух. По този начин осигурявате на Вашия фасул, краставица, домат, корнишон и др. оптимални условия за фотосинтеза, както и условия за по-високи добиви.
Мрежите за поддържане на фасули и зеленчуци са устойчиви на редица препарати за растителна защита, които се използват в земеделието. Поради тази причина можете лесно и безпроблемно да третирате Вашите зеленчуци, без да се тревожите, че ще повредите мрежата.

За кои култури мога да използвам мрежата за поддържане?

Този модел подпорна мрежа е на практика универсален. С него можете да отглеждате всякакви сортове безколов или увивен фасул, аспержов боб, различни сортове оранжерийна или полска краставица, ранни или късни корнишони, различни сортове колови и безколови домати, тиквички за пържене, чери домати, консервни домати, розови или червени домати и много др.

Освен за отглеждане на зеленчуци, мрежата се използва не рядко за отглеждане на декоративни растения – цветя, листнодекоративни храсти, живи плетове и др. Поради зеления си цвят се цени високо при озеленяване на частни дворове, резиденции, хотели и ресторанти, за създаване на топиарии, оформяне на храсти в различни причудливи форми и др.
Цени се високо при аранжировки от високи цветя, декоративни треви и др. в София, Плевен, Козлодуй, Харманли, Пазарджик,  Смолян, Хасково, Ямбол, Бургас, Варна и др.

Как се поставя мрежа за поддържане на краставици, фасул, домати, корнишон?

Този модел поддържаща мрежа се монтира много лесно чрез привързване към колове, поставени на разстояние от около 3 - 5 м. В горната част на коловете се поставя неръждаема тел с обтяжки, а мрежата се прикрепя към тела и коловете с помощта на свински опашки (кабелни връзки).

Добре е при монтаж на мрежа за поддържане на фасул с височина 1,70 м да поставите телта за оптягане на височина около 1,80 м, за да компенсирате провисването след образуване на плодове.

След монтажа на мрежата за поддържане може да прикрепите към нея отглежданата култура с помощта на гумен шлаух за връзване, щипки за домати или естествен сезал.
В края на сезона лесно мрежата може да се почисти и навие в компактна форма, за да е готова за употреба през следващата година.

Технически характеристики на мрежа за поддържане на фасул увивен или безколов:
Цвят – Зелен
Размер на отворите – 15/17 см
Материал – Полиетилен с UV стабилизация
Височина – 1,70 м

 

Напишете отзив

Моля влезте или се регистрирайте за да напишете Вашият отзив