МЕНЮ
КОШНИЦА

Уникална листна тор за пшеница и зеленчуци Биофалга (100% органична) за по-ранно и равномерно узряване на плода

Уникална листна тор за пшеница и зеленчуци Биофалга (100% органична) за по-ранно и равномерно узряване на плода - Торове за домати с отлична цена: 0.99 лв.
Няма наличност
Уникална листна тор за пшеница и зеленчуци Биофалга (100% органична) за по-ранно и равномерно узряване на плода
1.58 лв.
  • НАЛИЧЕН: Няма наличност
  • Код: FFL0017

Опции

Купи
  • Разфасовка: 10 мл
  • Приложение и дозировка: Листната органична тор Биофалга е подходящ за третиране на пшеница, ечемик, слънчоглед, царевица, зеленчуци, картофи, овощни култури и лозя, ягоди, малини, растението Рапица, люцерна и Градински и стайни листно - декоративни растения. Нужната дозировка при тези култури е идентична. При листно приложение на пшеница или зеленчуци и др. растения Ви трябват 70-100 мл течен тор на един декар земеделска земя. При фертигация (това е внасяне на торовете чрез водата за поливане) нужната доза е 400 – 600 мл на декар, а при третиране на семената – 150 мл на 100 кг семена.
  • Съдържание: Съдържанието на течния тор листен за пшеници Биофалга представлява съчетание от Азот (N) - 5%, Фосфор (P2O5) – 4%, Калий (K2O) – 15 %, Амино киселини – 1%, Ензими (растителни хормони) (PGR), Органично вещество (ОМ) -15% и pH - 8- 9.

В онлайн магазин Семената ШОП може да откриете и да се сдобиете с органичния листен тор за пшеница и зеленчуци, който спомагаз за ранно и равномерно узряване на плода – тор Биофалга от Лейли. 

Листните торове Биофалга действат като бързо усвоима храна, по същия начин като тор Амика и тор Алгдийн, два продукта, които може да откриете при нас.

Използвайки този тор, Вие ще повишите устойчивостта на растенията към различните и неблагоприятни климатични условия, като засушаване и измръзване. 

L-Амино киселините, които присъстват в съдържанието му, съчетани с Азотът повишават синтеза на протеини. Изключително благоприятно за културата Ви.

Течен тор Биофалга стимулира фотосинтезата и подобрява абсорбирането на хранителните вещества. 

Притежава действието на органичен катализатор и увеличава витаминното съдържание в растенията, осигурявайки им допълнителна защита.

Спомага за синтеза на захари (нишестета) и създава резерви на хранителните вещества в растенията при грудковите култури.

Прилагането му върху културата, гарантира много по-високи и изключително качествени добиви. 

Тор органичен на Лейли Биофалга има приложение върху много и различни култури. При пшеницата и ечемикът подходящият период на торене е от братенето до изкласяването, може да го използвате самостоятелно или в комбинация с пестициди. Необходимата дозировка при листно приложение е 70-100 мл. на един декар земеделска земя. При третиране на семената Ви е нужно около 150 мл на 100 кг. семена, като специфично, е че смесвате разтвора с обеззаразители, използвани срещу болести и вируси.

При царевицата и слънчогледа приложението на тора се случва след като излезе четвърти същински лист, отново самостоятелно или съвместно с пестициди. Нужната дозировка при листно приложение и третиране на семена е идентична с тази на пшеницата и ечемика. Тук имаме и фертигация, при която нужната доза течен тор Биофалга е 400-600 мл на един декар.

Приложението при зеленчуците се случва преди и след разсаждане, 2 или 3 пъти в сезон. Дозите са същите, като при останалите култури.

При картофите третирането се извършва, когато растението достигне 20-25 см височина, 2-3 пъти за сезон преди и след цъфтеж.

Торенето при овощните култури и лозя се случва, когато културата е в активна вегетация, 2 – 3 пъти за сезон, отново преди и след цъфтеж.

За ягодите и малинките важи същото.

При рапица, органичния тор Биофалга се прилага през пролетта преди и след цъфтеж. За люцерната, канадските ливади, приложението е след всеки откос. И на последно място, при градинските и стайни листно-декоративни растения торенето се извършва през 10 – 14 дни.

За употребата му трябва да създадете подходящия работния разтвор. Налейте половината количество вода, което е нужна, добавете необходимото доза от течния листен органичен тор за пшеници Биофалга, разбъркайте добре и добавете останалото останалата вода.

Готови сте! 

Сега само трябва да наторите Вашите култури и да очаквате навероятни резултати и високи, окачествени добиви. 

Торове
Вид торовеЛистни торове, Течни торове

Напишете отзив

Моля влезте или се регистрирайте за да напишете Вашият отзив