МЕНЮ
КОШНИЦА

Качествен листен тор Мастърбленд 20-20-20 - за цветя, домати и зеленчуци

Качествен листен тор Мастърбленд 20-20-20 - за цветя, домати и зеленчуци - Торове за домати с отлична цена: 6.00 лв.
Качествен листен тор Мастърбленд 20-20-20 - за цветя, домати и зеленчуци

Опции

Купи
  • Разфасовка: Комбиниран листен тор Мастърбленд 20-20-20 за цветя, домати и зеленчуци се предлага в опаковка от 50 гр., 500 гр. и 1 кг.
  • Приложение и дозировка: Този комбиниран тор е приложим върху всички видове култури. Начините, по които можете да торите с него са чрез листно подхранване, почвено торене и хидропоника. При листно подхранване на зеленчуци, цветя, лозя, трябва да разтворите 2,5 гр тор в 1 литър вода, или да комбинирате с други препарати, предназначени за растителна защита. При поливане на разсади – зеленчуци, храсти, дръвчета и цветя – разтворете 2 кг. от наторяващата субстанция в 1000 литра вода. При почвеното подхранване, дозировката варира в зависимост от културата. При овощните дръвчета и декоративни храсти, трябва да разтворите 3 кг. тор в 1000 литра вода, за да наторите един декар земеделска земя. За тютюн и зърнени култури – 2 кг/дка. При зеленчуци, лозя и цветя – 4 кг./дка.
  • Съдържание: Мастърбленд тор листен 20-20-20 съдържа в състава си микроелементите - Желязо (F), Магнезий (Mg), Бор (B), Цинк (Zn) и Молибден (Mo) и Манган (Mn). Тяхното съдържание осигурява комплексното действие на подхранителя.

Представяме Ви изцяло водоразтворимият тор за цветя Мастербленд 20-20-20. Този препарат е подходящ за употреба при всички видове култури, дори и най-чувствителните. 

Мастербленд 20-20-20 е комбиниран подхранител, съдържащ в себе си основни компоненти. Микроелементите Желязо (F), Магнезий (Mg), Бор (B), Цинк (Zn) и Молибден (Mo), които са част от състава му, го оформят, като комплексен тор, а дефицитът на елементите Натрий (Na) и Хлор (Cl) съставя подхранителя като благоприятен дори и за най-чувствителните култури. 

Водоразтворимият тор е в кристална форма и е много подходящ за почвено и листно торене, както и за хидропоника – метод за отглеждане на растения върху субстрат без почва. 

Препаратът не оказва никакво влияния върху водородния показател (pH) на третираната среда.

При листно подхранване на цветя, зеленчуци, лозя и други култури, трябва да създадете торна смес, съдържаща 2,5 гр. от подхранителя Мастербленд 20-20-20, разтворен в 1 литър вода или комбиниран с други препарати, насочени към защитата на растенията.

При почвено наторяване на зеленчуци, лозя и цветя, трябва да разтворите 4 кг. от тора в 1000 литра вода за наторяването на един декар земеделска земя. 

За тютюнът и зърнените култури имате нужда от 2 кг. тор, смесена с 1000 литра вода за един декар земеделска земя.

Овощните култури и декоративните храсти - 3 кг/дка, а дините и пъпешчетата от 1 до 2 кг. тор за декар.

При поливане на разсад зеленчуци, храсти, цветя и дървета се нуждаете от 2 кг. тор, които да разтворите в 1000 литра вода. 

Можете да откриете листни торове за цветя и домати и зеленчуци Мастербленд 20-20-20, предназначен да се погрижи и за най-чувствителните култури, в нашия онлайн магазин в разфасовки от 100 гр.

Торове
Вид торовеЛистни торове, Торове за капково, Кристални торове, Торове за хидропоника

Напишете отзив

Моля влезте или се регистрирайте за да напишете Вашият отзив