МЕНЮ
КОШНИЦА

Листен тор за люцерна и зеленчуци биологичен Леили 2000 - за силен старт и едри плодове

Листен тор за люцерна и зеленчуци биологичен Леили 2000 - за силен старт и едри плодове - Торове за домати с отлична цена: 0.99 лв.
Листен тор за люцерна и зеленчуци биологичен Леили 2000 - за силен старт и едри плодове
1.58 лв.
  • НАЛИЧЕН: В НАЛИЧНОСТ
  • Код: FFL0023

Опции

Купи
  • Разфасовка: Биологичен листен тор за люцерна и различни културни растения Лейли 2000 се предлага в разфасовки 10 мл.
  • Приложение и дозировка: Торът листен за люцерни Лейли 2000 може да разредите като добавите 10 мл в 10 литра вода. Много ефективен е и при поливане, като тогава се разтваря 2 - 4 мл в 1 литър вода. Може да употребявате органичния течен тор Лейли 2000 при зеленчуци, пшеница и ечемик, царевица и слънчоглед, картофи, рапица, люцерна, канадски ливади, ягоди и малини и градински и стайни листно-декоративни растения. Подходящата дозировка е 100 мл на един декар земеделска земя. 
  • Съдържание: В течният листен тор за люцерни Леили 2000 се съдържа Азот (N) – 90 г/л, Дифосфорен пентаоксид  (P2O5) - 30 г/л,  Калиев оксид (K2O) - 60 г/л Желяза, (Fe) /EDTA/ - 16 г/л, Мед (Cu) /EDTA/ - 8 г/л, Цинк (Zn) /EDTA/ - 12 г/л, Mn /EDTA/ - 4 г/л, Алгининова киселина -14 г/л, Екстракт от морски водорасли -180 г/л и pH 7 - 9.

Представяме Ви органична листна тор биологична за люцерна и зеленчуци и всякакви културни растения Леили 2000. Тор, който играе изключително важна роля за един силен старт и едри плодове. 

Действието му като бързо усвоима комплексна храна е същото като на тор Ка-Бор, тор Амика и тор Алгдийн. Различни видове течни торове, които също може да откриете в нашия онлайн магазин и да се сдобиете с тях, разбира се.

Тор Леили 2000 играе много важна роля за един добър старт, за формиране на хлорофила.

Явява се като мощен биостимулатор, като въздейства върху процесите на фотосинтезиране чрез ускорено усвояване на азота от въздуха и почвата.

Има компенсиращо действие по отношение на недостига на макро и микроелементи във форми достъпни за растенията. 

Едно от важните ползи на тор листен за люцерните и зеленчуците Леили 2000, е че стимулира растежа на растенията, като по този начин и ускорява деленето на клетките им. Притежава действие на мощен органичен катализатор. 

Активира собствените си съпротивителни сили и повишава устойчивостта на растенията на стрес и болести. С тази резистентност различните култури биват силно защитени. 

Използвайки органичния листен течен тор за люцерни и зеленчук Леили 2000, Вие ще получите много по-високи добиви от желаната за Вас култура. Причината, е че този тор има силно положителен ефект върху качеството и количеството на добивите. 

Листните торове за люцерна Леили 2000 са подходящи за употреба при много култури. При пшеницата и ечемикът е препоръчително да го използвате от братенето до изкласяването, самостоятелно или с пестициди. Подходящата дозировка е 100 мл на един декар.

Употребата му при царевицата и слънчогледа е след появата на четвърти същински лист, отново самостоятелно или в съвместимост с пестициди. Дозировката е идентична.

Зеленчуците могат да бъдат третирани с листните торове Леили 2000 преди и след разсад, 1-2 пъти за сезон. Картофите – при 15-20 см височина на растенията, 1-2 пъти за сезон, преди и след цъфтеж.

Растението Рапица – преди и след цъфтеж.

Люцерната, канадските ливади, различните видове тревни смески за пасища и сено торете с листните торове след всеки откос.

Ягодите и малините могат да бъдат третирани с тора, когато са в активна вегетация – 1,2 пъти за сезон, преди и след растеж. Подходящият период на градинските и стайни листно-декоративни растения е през 10 - 14 дни. 

Трябва да подготвите работния разтвор непосредствено преди да извършите пръскането върху Вашата култура. Нуждаете се от 10 литра вода при 10 мл от листен тор за люцерна Леили 2000. Първо изсипете половината количество вода, след това добавете нужната доза от течен листен тор за люцернови растения и зеленчуци Леили 2000, разбъркайте добре. Когато сте готови, може да добавите и останалата водичка. 

Торове
Вид торовеЛистни торове, Течни торове

Напишете отзив

Моля влезте или се регистрирайте за да напишете Вашият отзив