МЕНЮ
КОШНИЦА

Керамични тухли с доставка в Бургас и цяла България - 350/250/240 мм (N+F)

Керамични тухли с доставка в Бургас и цяла България - 350/250/240 мм (N+F)
Керамични тухли с доставка в Бургас и цяла България - 350/250/240 мм (N+F)
2.89 лв.
  • НАЛИЧЕН: В НАЛИЧНОСТ
  • Код: TUH0001

Опции

Купи

Всички проекти в Бургас и цялата страна, свързани с ремонт или строеж на стени и зидове, са свързани със значителни разходи. Голяма част от бюджета при планирането и проектирането на изграждане на стени е свързана с разходи за материали, защото качеството определя здравината, издръжливостта и устойчивостта на зида. В повечето случаи използването на по-достъпни като цена керамични тухли и блокове се случва за сметка на качеството. Но в „Севън Сийдс“ ООД имаме добра новина за всеки, който търси здрави и устойчиви тухли за неносещи стени, които са известни със своята издръжливост, здравина и редица допълнителни качества – всичко това на изгодна цена. 

Българските керамични тухли с доставка в Бургас и цяла България са с размери 350/250/240 мм. Те са страхотен зидарски елемент за изграждане на неносещи стени, външни и вътрешни. Размерите и дизайнът на керамични тухли за Бургас ги превръща в подходящи блокове за зидане на стени с дебелина 25 см. 

Защо керамичните тухли за Бургас от ново поколение могат да бъдат решението, което търсите дори, когато разполагате с ограничен бюджет?

Материалите, от които са изработени са напълно естествени. В производственият процес се влага висококачествена естествена глина и вода. Керамичните тухли се изпичат на изключително висока температура от над 850 С градуса. Изпичането превръща глината в един от най-устойчивите и издръжливи материали за строеж. 
Българските керамични тухли с доставки в Бургас, Бургаска област и цяла България ще ви помогнат в спестяването на разходи и едновременно с тях се изгражда много стабилен и устойчив зид, който издържа на променливи климатични условия, влага, високи температури и други. Дизайнът на тухлите включва система от фабрично направени вертикални отвори. Кухините играят важна роля в шумо и топлоизолацията на стените, като създават изолиращ слой от затворен въздух. Отворите не са разположени хаотично, а следват определена последователност – по-големите кухини заемат средата на тухлата, а по-малките отвори са разположени в краищата. 

Зидарската смес за залепяне се нанася основно върху малките отвори, което е напълно достатъчно за плътното монтиране на зида. Най-важният фактор за бързо, стабилно и икономично изграждане на стени с този модел тухли е системата Нут и Федер (N+F), която осигурява много плътно и стабилно механично свързване на тухлите помежду им без вертикални отвори. Не е нужно да се нанася зидарска смес по вертикалните фуги, защото N+F захващането е напълно достатъчно. Спестяват се разходи по зидарска мазилка, време и усилия на зидарите, които подреждат и лепят тухлите. Лекотата на керамичните тухли допълнително улеснява всички процеси по транспортиране и работа с тях и спомага за намаляване на разходите и сроковете за завършване на строежа.

Този модел керамични тухли за Бургас и цялата страна са подходящи за изграждане на сгради с различно предназначение - жилищни постройки, хотели, складове, офиси, болници, детски градини, училища, жилищни комплекси от затворен тип, частни къщи, вили, хижи планински, сгради за животни и др.

Използват се за външни стени неносещи, за преградни стени и др.

Севън сийдс ООД организира доставка на керамични тухли в Бургас, цяла бургаска област, Свети Влас, Варна, Златни Пясъци, Созопол, Несебър, както и в цяла Б ългария - София, Плевен, Пловдив, Благоевград, Габрово, Своге, Симитли, Банско, Разлог, Добринище, Сандански, Плевен, Враця, Смолян, Хасково, Димитровград, Велико Търново, Стара Загора, Шумен, Ямбол, Русе и др.

Технически особености на Керамични тухли за Бургас и страната:

Размери – дължина 350мм, ширина 250мм, височина 240мм

Кухини – вертикални
Допълнителни особености – система за захващане Нут и Федер (N+F)
Устойчивост на натиск – 7  N/кв.мм
Пожаробезопасност – клас А1
Звукоизолационни показатели Rw – 45 dB

Брой тухли нужни за 1 кв. м – 11 броя

Тегло на една тухла – 14,5 кг

Брой тухли в един палет - 60 бр. (тухлите за Бургас и цялата страна се подреждат на палет 120/100 см)

Тегло на един палет - 890 кг

Модела тухли отговаря на стандарт за качество БДС EN 771-1+A1:2011

Забележка: Посочената цена е с включен ДДС. Минималното количество за доставка е 1 палет. Всички палетни пратки се заплащат предварително.

Настилки
Височина240 мм
Дължина350 мм
Ширина250 мм

Напишете отзив

Моля влезте или се регистрирайте за да напишете Вашият отзив