МЕНЮ
КОШНИЦА

Качествено голямо буре за ракия и вино 280 л

Качествено голямо буре за ракия и вино 280 л - Оборудване за бъчви, бидони, бурета с отлична цена: 278.00 лв.
Качествено голямо буре за ракия и вино 280 л
278.00 лв.
  • НАЛИЧЕН: В НАЛИЧНОСТ
  • Код: PPR0148

Опции

Купи

Искаме да Ви представим поредното ново попълнение в нашия градински онлайн магазин – съд, предназначен за съхранение на вино и ракия, изработен от качествена пластмаса и с впечатляваща вместимост на алкохол - цели 280 литра. 

Това голямо буре за ракия и вино е дело на производителят и доставчик на висококачествени пластмасови изделия РОТО. Самата изработка на съда е от висококачествен полиетилен, а вътрешните му стени са трайно парафирани. 

Полиетиленът има изискан дизайн, който имитира до съвършенство дървен материал, а парафинът позволява същото качествo на зреене и условия за съхранение на спиртните напитки, както дървените бъчви.

Една от най-отличителните черти на самата изработка, е че полиетиленът е страхотен изолатор, който поддържа температурата на напитките постоянна. Това е изключително важно за алкохолните течности, защото по този начин се запазва вкусът и качеството им.

Една от най-характерните черти на парафиновото буренце е практичният му дизайн. В горната си част има много добре предвиден широк отвор, предназначен за зареждане на алкохолни напитки. Големината на отвора е напълно достатъчна, за да се зареждат напитки, без необходимост от фунийка. Отворът има добре уплътнен капак, който капсулира съдът перфектно. 

Дъното на съда е плоско, което го прави много лесен за съхранение, а поради сравнително малката си маса от 15, 500 литра, и за транспортиране. 

В страничният край на бъчвичката, се намира и канелката (чешмичката), която е пригодена за лесно използване и е уплътнена много добре. 

Парафиновото покритие предотвратява събирането на отлагания, замърсявания и винен камък. За почистването на съда, след употреба, не е необходимо да използвате препарата или да правите дезинфекация. Почистването на буренцето става само с хладка вода. 

Високото качество и автентичната визия на пластмасовата бъчва я правят един завършен артикул. С лесната си преносимост и големата вместимост, буренцето е подходящо както за професионалисти винари, така и за ценители на хубавото вино и качествения алкохол. 


  • Вие получавате: При поръчка на качествено изобретеният продукт на РОТО, вие получавате буренцето, с вместимост от 280 литра, канелка (чешмичка) с много добро уплътнение и също толкова добре уплътнен капак за широкият отвор също с уплътнение. 
  • Материал: Материалът, използван за създаване на буренцето е високо качествен полиетилен, който от вътрешната страната е трайно парафиран. 
  • Цвят: Външният вид на съда, за съхранение на вино и ракия, изцяло имитира дървен материал.
  • Размери: Размерите на парафиновата бъчвичка са дължина - 95 см, ширина - 88 см и височина - 77 см, капак Ф240.
  • Вместимост: Буренцето е подходящо за съхранение на любими алкохолни напитки, като вино, ракия, уиски, водка, в своята перфектна вместимост от 280 литра.
  • Тегло на продукта: Полиетиленовата бъчвичка, с капацитет на течности 280 литра, има големина – 15, 500 кг.

Напишете отзив

Моля влезте или се регистрирайте за да напишете Вашият отзив