МЕНЮ
КОШНИЦА

Израелско черно мулчиращо фолио за домати 15 микрона от Севън Сийдс

Израелско черно мулчиращо фолио за домати 15 микрона от Севън Сийдс
Израелско черно мулчиращо фолио за домати 15 микрона от Севън Сийдс
Израелско черно мулчиращо фолио за домати 15 микрона от Севън Сийдс
Израелско черно мулчиращо фолио за домати 15 микрона от Севън Сийдс
Израелско черно мулчиращо фолио за домати 15 микрона от Севън Сийдс
130.84 лв.
  • НАЛИЧЕН: В НАЛИЧНОСТ
  • Код: FOF0004

Опции

Купи

Колко често имате усещането, че борбата с плевелите отнема повече време и усилия от останалите задачи по обгрижване на насажденията в градината? Ако сте изморени от непрестанното механично изскубване на плевелите, които се възстановяват по-бързо от всички останали растения, които отглеждате, време е да потърсите по-ефективно и по-малко трудоемко решение за справяне с това предизвикателство. 

В Севън Сийдс представяме страхотен тип продукти, които ще ви помогнат за буквално скриване и унищожаване на инвазивните растения. Израелско черно мулчиращо фолио за домати е добре познат продукт сред опитните професионални агрономи. Уникалните качества на този тип покриваща лента допринасят не само за ефективно намаляване на количеството плевели, които потенциално могат да задушат насажденията, но и намаляват изпаряването на влагата от почвата. Предимствата от тази особеност на мулчиращото фолио черно израеслко се изразяват в намаляване на необходимостта от поливане. Влаголюбивите растения, като домати, краставици, чушки и други зеленчуци процъфтяват при този тип отглеждане с мулчиращо фолио.

Какво представлява фолиото черно мулчиращо и защо си заслужава да го изпробвате още през предстоящия градински сезон?

Както и името подсказва, черното мулч фолио, което ви представяме се използва основно за мулчиране. Продуктът се предлага във формата на лента в ролка с ширина 1 м, 1.2 м и 1.4 м. Ролките са налични във вариант с дължина 1000 м и 2000 м. Производителят на фолиото е известната израелска фирма Политив, която е доказала способностите си да произвежда качествени продукти за градинарство на пазара, които наистина работят (вижте качествен израелски полиетилен за оранжерии).

Мулчиращото черно израелско фолио е напълно безопасно за употреба. Може да се използва с успех на открито и в оранжерии. На практика навсякъде, където плевелите са проблем, мулчиращото фолио улеснява борбата с унищожаването им и поддържане на по-добър контрол в превенцията срещу появата им.

Мулчиращото фолио черно за домати и зеленчуци представлява плътна неспирна лента. От ролката се отрязва нужното количество за реда, което се постила върху терена за отглеждане на домати и други зеленчуци. Фолиото се предлага в черен цвят но може да закупите и черно - сиво мулчиращо фолио

То не е прозрачно и не пропуска нито светлина нито влага. Борбата с плевелите се осъществява чрез ограничаване на жизненоважните елементи, като светлина и движение на въздуха до инвазивните растения. Във фолиото се прорязват отвори на местата, на които се отглеждате засадените домати и други видове зеленчуци. Насажденията са обградени от мулчиращото фолио, което запазва повече влага в почвата и не позволява на плевелите да прораснат и задушат зеленчуците.  

Каква е издръжливостта на мулчиращото черно фолио за домати?

Фолиото израелско за мулчиране е изработено от висококачествени материали. Дебелината му е 15 mic (микрона). Издържа отлично на елементите на природата, като дъжд, вятър, промяна в температурите. В случай на механично прокъсване на фолиото, увредената част се сменя с нова.

Този модел черно израелско мулчиращо фолио за домати е предназначено за 1 градински сезон. Подменяйте го всяка година, за да получите оптимални резултати.

Полагането на фолиото за мулчинг е изключително лесно. Нужното количество от ролката се отрязва и постила върху почвата. Препоръчва се да се отстранят остри предмети и камъни, които биха повредили лентата.

Краищата на фолиото се заравят в земята на дълбочина около 10 см.

След постилане на фолиото използвайте режещ инструмент или садило, за да направите отвори на местата, на които са засадени зеленчуците. 

Основни характеристики

Ширини, в които може да поръчате израелско черно мулчиращо фолио за домати – 1 м, 1.2 м, 1.4 м

Дължини на мулч фолиото черно – 1000 м и 2000 м ролки

Дебелина - 15 mic 

Цвят – черен, но може да поръчате и в сиво - черен цвят

Използване – 1 сезон


Напишете отзив

Моля влезте или се регистрирайте за да напишете Вашият отзив