МЕНЮ
КОШНИЦА

Израелски филм за тунели полиетиленов 17 микрона с анти капка и трайна UV защита

Израелски филм за тунели полиетиленов 17 микрона с анти капка и трайна UV защита
Израелски филм за тунели полиетиленов 17 микрона с анти капка и трайна UV защита
0.37 лв.
  • НАЛИЧЕН: В НАЛИЧНОСТ
  • Код: FOF0123

Опции

Купи

Ако ранното производство на растения, зеленчуци, билки и подправки, цветя и други е важна част от вашия бизнес или все още сте в процес на проучване на нужните ви материали и съоръжения, за да започнете домашно производство, продуктът, който ви представяме ще ви бъде от голяма полза. Израелски филм за тунели 17 микрона е сред най-популярните и високоценени продукти на израелската компания с отлична репутация в тази сфера, Politiv. Тунелите за разсад са страхотно помощно средство за ранен добив на различни култури и запредпазване на някои късни видове от слана. 

Този тип израелски найлон за лехи се инсталира при полско отглеждане – на открито или на закрито в оранжерии и парници от израелски полиетилен за оранжерии. Предназначението им е да осигурят допълнителна защита на насажденията като ги изолират от неблагоприятните условия – застудявания, валежи, горещини и вятър. 

Филмът за тунели израелски 17 микрона е многослоен полиетилен, произведен с добавката EVA – етиленвинилацетат. Веществото е напълно безопасно за употреба, а предимствата, които създава в крайния продукт са впечатляващи. Найлонът за тунели и лехи с EVA на Politiv се характеризира със завидна устойчивост и гъвкавост, което го прави лесен за боравене дори в случаите, в които се извършва закаляване на разсада чрез отвиване през деня и завиване в тунелите през нощта. 

Найлонът полиетиленов за тунели и лехи е с отлична прозрачност. Слънчевата светлина достига пълноценно до вътрешността на тунела поради високата му прозрачност. Филмът полиетиленов за тунели е подсигурен с ефективна UV защита, която го предпазва ефективно през целия сезон. 

Качествата на този модел полиетиленови филми за тунели 17 микрона далеч не се изчерпват със страхотна пропускливост на светлината и устойчивост на климатичните промени. Основната задача на израелския за тунели филм е да предпазват насажденията от прекомерно застудяване или затопляне, натрупване на влага, увреждане от вятър и т. н. 

Този модел осигурява и т. нар. Термален ефект - изразява се в способността на найлона за тунели да задържа топлината натрупана през деня от слънчевите лъчи. Постепенното освобождаване на топлината създава условия за постигане на по-умерена температура през цялото денонощие. Всъщност Филмът полиетиленов за тунели 17 микрона често се използва като допълнително найлоново покритие в оранжериите, което играе ролята на допълнителен термоекран. 

Резултатът от този начин на употреба на полиетилена за тунели е в по-ефективно затопляне и поддържане на оптимални температури през ранна пролет или късна есен. 

Сред качествата на найлонът за тунели 17 микрона на Politiv е и покритието „анти капка“. По същество, това е покритие, което не допуска задържането на образуващия се непрекъснато конденз в тунела. По този начин се намалява риска от образуване на мухъл, плесени и развиване на болести - вируси, бактерии и други.

Насажденията, които се отглеждат с помощта на полиетиленовия филм за тунели и лехи 17 микрона са добре защитени и от вятър, прекомерен дъжд, сняг, вредители и други. 
Филмът за тунел и леха полиетиленов израелси се предлага на изгодни цени по размери на клиента. Желаните размери се въвеждат преди завършване на поръчката. Ролките, които се предлагат при нас са с размери 2/1000 м и 2,2/1000 м.

Качественото на израелските филми полиетиленови за тунели ви дава възможност да получите реколта от любимите зеленчуци и салати по-рано от обикновено. Насладете се на ползите от тунели за разсад и насаждения още сега.

Технически характеристики на полиетилен за тунели:

Дебелина – 17 микрона

Цвят – бял прозрачен

Анти капка – да

Термален ефект – да

UV защита – да

Размери ролки – 2/1000 м и 2,2/1000 м

Забележка! Посочената цена на филма за тунели е за 1 кв.м с вкл. ДДС. При поръчки над 320,00 лв доставката е безплатна. 

Напишете отзив

Моля влезте или се регистрирайте за да напишете Вашият отзив