МЕНЮ
КОШНИЦА

Израелски оранжериен полиетилен с Ув защита и отлична дифузия 160 микрона Diamond

Израелски оранжериен полиетилен с Ув защита и отлична дифузия 160 микрона Diamond - Полиетилен за оранжерии с отлична цена: 1.91 лв.
Най-продаван
Израелски оранжериен полиетилен с Ув защита и отлична дифузия 160 микрона Diamond
1.99 лв.
  • НАЛИЧЕН: В НАЛИЧНОСТ
  • Код: FOF0073

Опции

Купи

Внимание! Могат да се режат и размери по поръчка. За да поръчате желаните размери, моля от полето "Ширина на ролката" изберете необходимата Ви Ширина. След това в полето, което се намира в ляво от бутона КУПИ въведете необходимата дължина и натиснете ENTER. Цената, която се калкулира е крайната за продукта с вкл. ДДС.

Професионален градински център Semenata Shop с удоволствие представя най-новото попълнение към висококачествените продукти на фирма Политив Израел – израелски оранжериен полиетилен с УВ защита и подобрени характеристики – 160 микрона Diamond.

Diamond се произвежда по специална технология, чрез която се подобрява изключително много пропускливостта на полиетилена и неговата дифузия (равномерното разпръскване на слънчевата светлина в цялата площ на оранжерията). 

Оранжерийния полиетилен Diamond е с подобрена прозрачност и дифузия. Чрез тези си качества той създава изключително благоприятен термален ефект в оранжериите. Това се усеща изключително много през летните месеци, когато температурата вътре е значително по-ниска, както и през зимата, когато температурата в оранжерията е чувствително по-висока от външната и липсват резки температурни амплитуди в денонощието. 

Чрез специалната си UV защита HALS (специална стабилизация от най-ново иновативно поколение) Diamond има дълъг период на експлоатация, без да прегаря от слънцето. Стабилизацията и изключително по-прозрачна и не намалява пропускливостта на полиетилена.

Едно от предимствата на Diamond е безспорно добавения към него EVA (етиленвинилацетат). Това е специално вещество, което увеличава изключително много еластичността на полиетилените на Политив Израел. Те стават значително по-устойчиви на лоши атмосферни условия въпреки това, че са по-леки и тънки.

Друго сериозно предимство на оранжериен полиетилен Diamond  УВ защита е неговия анти капка ефект. Това става посредством специално покритие от вътрешната страна на полиетилена, което предотвратява образуването на конденз. Това е качество, което се цени високо и е от изключително значение за отглеждането на всички видове растения – зеленчуци, разсади, декоративни растения. Намаления конденз намаля значително риска от развитието на някои заболявания.

Период на употреба при правилно използване и монтаж:

Дебелина - 125 mic - период на експлоатация 2-3 години

Дебелина - 150 mic - период на експлоатация 4-6 години

Дебелина - 160 mic Diamond - период на експлоатация 4-6 години

Дебелина - 180 mic - период на експлоатация 5-7 години

Как се инсталира оранжериен полиетилен Diamond и какви са гаранционните условия вижте тук.

ВАЖНО! при монтирането на оранжерийните полиетилени в Асеновград, София, Варна, Бургас, Банско, Пазарджик, Петрич, Сандански или др. населено място, страната с надписа "THIS SIDE INSIDE" и оригиналното лого на Политив Израел трябва да бъде от вътрешната страна на оранжерията/тунела, за да има ефект от допълнителните функции. 

Технически характеристики:

В 1 кг от продукта се съдържат около 6,94 кв.м фолио, а 1 кв.м тежи около 0,144 кг.

Цвят: Бял с висока прозрачност.

Дебелина: 160 микрона

Произход: Израел

Внимание! Безплатна доставка за поръчка на полиетилен на стойност над 320 лв.

Напишете отзив

Моля влезте или се регистрирайте за да напишете Вашият отзив