МЕНЮ
КОШНИЦА

Есенен тор универсален 1 кг гранулиран за всякакви видове декоративни и културни растения

Есенен тор универсален 1 кг гранулиран за всякакви видове декоративни и културни растения
Есенен тор универсален 1 кг гранулиран за всякакви видове декоративни и културни растения
7.00 лв.
  • НАЛИЧЕН: В НАЛИЧНОСТ
  • Код: FFB0041

Опции

Купи
  • Разфасовка: Гранулираният универсален есенен тор от Биопон се предлага в разфасовката от 1 кг.
  • Продължителност на действие:  
  • Приложение и дозировка: Можете да прилагате този есенен и универсален подхранител върху всички видове растения. Той ще ги снабди с нужните хранителни вещества и запаси, които ще са им необходими за есенно-зимния сезон.
  • Съдържание: В подхранителя от Биопон за есенно наторяване се съдържат всични нужни вещества и минерали за растенията, за да издържат и да се развиват през по-студените месеци. Този състав включва Амонячен азот (N) - 3,5%, Фосфорен пентаоксид (P2O5) 10%, разтворим в минерални киселини [5% фосфорен пентаоксид (P2O5), разтворим в неутрален амониев цитрат и разтворим във вода, 2,5% фосфорен пентаоксид (Р2О5), разтворим във вода], водоразтворим Калиев оксид (K2O) - 20%, водоразтворим калциев оксид (СаО) - 8% и oбща сяра (S) - 4,8%.

Подхранването на растенията е от изключителна важност, защото точно то снабдява културите с нужните хранителни вещества, които им помагат да се развиват, цъфтят и плододават. 

Важно е да се знае обаче, че в последните месеци от етапите на наторяване, растенията имат нужда от други хранителни субстанции, за да се съхранят и да се подготвят за идващия сезон. Този период винаги е около началото на есента. 

Ние знаем това и точно поради тази причина сме подбрали за Вас универсален подхранител, предназначен точно за този кратък, но важен период – гранулиран и универсален есенен тор от Биопон. Висококачестения и ефективен подхранител е наличен в нашия онлайн магазин в разфасовката от 1 кг.

Това, което универсалният гранулиран тор есенен прави точно е да снабди почвата с необходимите вещества, които са нужни на културите при навлизането в есенно-зимния сезон и да изгради за тях запаси.

Съставът на гранулирания подхранител е богат на добре подбрани елементи. Калият (K), който е с високо количество в състава, осигурява на растенията защита при ниските и минусови температури, които могат да доведат до тяхното замръзване.

Липсата на химичния и основен елемент Азот (N) прави впечатление, но всъщност за този вид тор, отсъствието му в състава е наложително. Без Азотът растенията имат ограничен растеж, което им помага при настъпването на по-студените месеци.

Трябва да измерите нужната дозировка от тора и след това да я посипете около растенията, които искате да третирате. Горният слой на почвата се разбърква с гранулите и се полива обилно с вода. Това е от голяма важност, защото точно водичката разтваря мигновенно еднородната гранулирана смес, която от своя страна се абсорбира в почвата мигновенно и така растенията получават нужните си хранителни вещества. 

Не превишавайте препоръчаната доза тор, за да не съсипете растенията си. 

Съхранявайте наторяващия препарат в затворен съд на хладно и сухо място.

Дръжте го далеч от деца и при употреба винаги използвайте защитни ръкавици.

Ако случайно сместа попадне в очите Ви изплакнете незабавно, а ако погълнете някаква част, не се бавете да потърсите спешна медицинска помощ.

Торове
Вид торовеГранулирани торове

Напишете отзив

Моля влезте или се регистрирайте за да напишете Вашият отзив