МЕНЮ
КОШНИЦА

Доставка и плащане

 1.КОЙ ИЗВЪРШВА ДОСТАВКАТА:

Всички продукти от магазин Semenata.bg се доставят с куриери на фирма "Еконт Експрес" ООД. Вие ползвате отстъпка от стандартните цени на куриера.

2.СРОК ЗА ДОСТАВКА:

Срокът за доставка включва обработката на поръчката и нейната доставка с куриер до посочено от вас място в България. Срокът за доставка е до 5 работни дни и започва да тече от момента на подаване на поръчката. 

3.НАПРАВЕНИ ПОВЕЧЕ ОТ ЕДНА ПОРЪЧКИ В ЕДИН ДЕН:

Ако един и същи клиент в един ден е направил две или повече поръчки, те могат да бъдат доставени с една доставка. За целта той трябва да се свърже с нас на посочените телефони в страница „Контакт с нас” и да заяви това.

4.ПОРЪЧКА, КОЯТО СЕ ДОСТАВЯ НА ДВЕ ИЛИ ПОВЕЧЕ ДОСТАВКИ:

В случай, че при направена една поръчка от Вас се наложи тя да се достави на два или повече пъти, служител на semenata.bg ще се свърже с вас, за да уточните  подробностите.

5.СТАТУС НА ПОРЪЧКАТА:

В случай на забавяне на поръчката извън оказаните срокове за доставка, може да направите проверка на статуса на телефон 0883 777 108.

6.ЦЕНА ЗА ДОСТАВКА:

Цената за доставка се калкулира според официалната ценова листа на фирма "Еконт Експрес" ООДТази цена на доставка е възможно да не бъде изчислена съвсем коректно от системата на онлайн магазина. Всички клиенти направили поръчка през сайта, ще бъдат уведомени, ако има увеличение в тази цена, като служител от онлайн магазина ще се свърже с тях по телефона за извършване на потвърждение на направената поръчка и уточняване на промяната. Също така, ако калкулираната цена за доставка в системата се окаже по-висока от реалната доставна цена, клиента ще заплати по-ниската от двете. Магазин semenata.bg Не начислява допълнителни такси за доставка. Междувременно всеки клиент може да се запознае със стандартната тарифа за куриерски услуги на фирма Еконт Експрес ООД, намираща се на официалния сайт на фирмата - www.econt.com.

Всички клиенти на магазина ползват отстъпка от стандартната цена за доставка на фирма "Еконт Експрес" ООД.

 

Начини за плащане в интернет магазин Semenata.bg:
 
1.Наложен платеж (плащане при доставка на стоката) – при получаване на поръчаната от Вас стока заплащате дължимата сума на куриера.
 
2.Плащане чрез сайтът за електронни разплащания epay.bg - в този случай плащате общата сума на продукта и доставката и не дължите нищо на куриера.
 
3.Плащане чрез сайтът за електронни разплащания paypal.com - в този случай плащате общата сума на продукта и доставката и не дължите нищо на куриера.
Плащане по банков път
 
4.Плащане по банков път – заплащането се извършва чрез банков превод, като при плащане посочете следните данни:
Име на получателя: Севън сийдс ООД, гр.София
IBAN: BG84 UNCR 7000 1520 8668 93
BIC: UNCRBGSF
При банка: УниКредит Булбанк АД
Вид валута: BGN
Основание за плащане: Попълвате номера на поръчката.
Избраният от Вас продукт се изпраща, след като получим плащането. При плащане по банков път не дължите плащане на куриера при получаване на стоката.