МЕНЮ
КОШНИЦА

Строителни материали за двор и градина

Лека, удобна и изключително практична, моделът градинска торба за многократна употреба е с..
25.79 лв.
Класическите тухли четворки в Пловдив и България са сред най-търсените строителни елементи..
1.07 лв.
Всички проекти в Бургас и цялата страна, свързани с ремонт или строеж на стени и зидове, с..
2.89 лв.
Разнообразието от качествени български керамични тухли за външна стена в Стара Загора и ст..
3.14 лв.
Българските тухли за вътрешна зидария с доставки в Русе и цяла България със системата Нут ..
1.57 лв.
Показани от 1 до 5 от 5 (1 страници)

Качествени строителни материали за вашите градина и двор с възможност за доставка в цялата страна. 

Дейностите по ремонти и строителство изискват отлична подготовка по планиране и набавяне на разнообразието от материали, лепила и инструменти, които ще са нужни за успешното завършване на всеки проект. В категорията „строителни материали“ в „Севън Сийдс“ ООД сме ви подготвили страхотна селекция от материали подходящи за най-различни обекти – от украса на дома и градината до изграждане на стени и постройки. Продуктите добавени в тази категория се отличават с отлично качество и се предлагат на изгодни цени. В селекцията от артикули ще откриете прозукти на известни производители от целия свят – Германия, Нидерландия, Гърция, Турция, Англия, Испания и други Европейски страни, Южна Африка, Египет и други. Сред най-популярните продукти са строителните материали на местни български компании с доказано име и репутация в тази сфера. 

Категорията е специализирана за разнообразие от строителни материали, които се използват за завършване на проекти на закрито и на открито. Тук ще откриете материали за суха зидария, като модерни и класически керамични тухли. Съвременните керамични тухли са сред най-предпочитаните строителни елементи за неносещи стени, които се отличават с качества, като топло- и шумоизолация и страхотна икономичност свързана с разход на мазилка, времеемкост и т. н. 

Строителните материали в категорията са подходящи за малки ремонтни дейности, като изграждане на декоративна ограда, преградни стени и т. н. Продуктите се използват и за значително по-големи проекти, като зидане на външни стени в градината и двора, преградни стени в модерни сгради, като училища, хотели, ресторанти, резиденции, болници, жилищни сгради и др. 

Важна част от асортимента в категорията заемат и бетоновите елементи. Разнообразието от блокове и тротоарни плочки е впечатляващо. Представяме ви висококачествени блокове и плочи от вибропресован бетон със страхотна якост  и издръжливост. Подходящи са за изграждане на външни настилки, които запазват качествата и вида си десетилетия напред. Предлагат се в различни форми и размери и цветове. 

В категорията сме добавили и богат избор от допълнителни материали, които играят важна роля във всеки проект по ремонт и строителство, а именно, качествени зидарски разтвори, мазилки, грунд, гипсови разтвори и много други. В асортиментът се включват още цимент, теракол, гипс, бързосъхнещ цимент и други. Благодарение на изборът от разфасовки ще бъде още по-лесно да планирате и оптимизирате бюджета за ремонтните дейности. 

Пластмасови паркинг елементи също заемат важна част от продуктите в категорията. Те се използват за изграждане на уникални външни настилки с комбинация от практичност и красотата на истинска тревна площ. Изгодната цена и важните качества на този тип елементи им печелят все по-голяма популярност за създаване на зелени паркинги и укрепяне на склонове с риск от ерозия на почвата.

Ударопоглъщащи плочи за изграждане на каучукови настилки са сред най-успешните продукти в тази категория, които се използват за изграждане на вътрешни и външни подови настилки в много различни обекти. Гумените плочи са предпочитан материал при изграждане на детски и спортни площадки, терени около плувни басейни, подови настилки в обществени сгради и болници, училища, университети. Те притежават антихлъзгащо покритие и имат способността да омекотяват удар при падане или сблъсък. 

Разнообразието от ограничители за трева и други елементи за ограждане ще превърнат всяко пространство в спретнато кътче с привлекателен вид. Разгледайте всички модели и идеи за този тип елементи и изберете най-подходящите за предстоящите ви проекти.