МЕНЮ
КОШНИЦА

Домашна система за пречистване на вода варовита в апартамент Медиагон

Домашна система за пречистване на вода варовита в апартамент Медиагон
Домашна система за пречистване на вода варовита в апартамент Медиагон
Домашна система за пречистване на вода варовита в апартамент Медиагон
Домашна система за пречистване на вода варовита в апартамент Медиагон
Домашна система за пречистване на вода варовита в апартамент Медиагон
Домашна система за пречистване на вода варовита в апартамент Медиагон
Домашна система за пречистване на вода варовита в апартамент Медиагон
Домашна система за пречистване на вода варовита в апартамент Медиагон
Домашна система за пречистване на вода варовита в апартамент Медиагон
0.00 лв.
 • НАЛИЧЕН: В НАЛИЧНОСТ
 • Код: M000001
Купи

Най-ефективните филтри и системи за омекотяване на водата са тези, които действат постоянно без да зависят от захранване и подмяна на консумативи. Севън сийдс и Semenata bg представят Медиагон - впечатляваща домашна система за пречистване на вода варовита в апартамент.

Медиагон използва патентована технология за физично пречистване на водата чрез статични полета. Домашната система за пречистване на води варовити работи абсолютно независимо от електричество или друг вид захранване. Действа по 100% екологичен начин без изпускане на вещества, без химикали, без консумативи. Водата подобрява структурата си и запазва всичките си качества като източник на минерали за организмите.

Статичните полета от патентованата технология създават защитен тънък слой по вътрешната повърхност на тръбите, който не позволява да се образуват отлагания от котлен камък и ръжда. Медиагон всъщност успешно разгражда и вече съществуващи наслагвания от варовик и ги преобразува в лесен за почистване отпадък. 
Медиагон домашната система за пречистване на вода твърда и варовита действа по 100% физичен метод и не използва никакви химически вещества, соли, смоли или магнити. Уредът срещу натрупване на котлен камък не извлича минерали, което спомага за запазване на всички ползи от минералния състав на водата. 

Предотвратяването на образуване на отлагания от котлен камък допринася за увеличаване на периода на експлоатация на редица електрически уреди. Колкото повече уредите са изложени на твърда вода, толкова по-големи са рисковете от образуване на наслагвания от котлен камък, които постепенно намаляват ефективността им и предизвикват повреди. Системата домашна за пречистване на варовита вода в апартаменти спира това вредно действие, което ефективно предпазва водопреносната мрежа и уредите от котлен камък и ръжда.

Водата пречистена чрез домашната система Медиагон има структурата и качествата на чиста вода от планински извор. Природната вода се счита за най-полезна за организмите, защото се абсорбира най-добре и зарежда тялото с енергия и сила. Придвижването на водата до населените места и индустрията я подлага на редица филтриращи дейности и дори третиране с химикали. Всеки досег с водата оставя отпечатък в структурата й. Човешкото тяло има способностите да витализира след изпиване. Организмът обаче използва енергия и сила за този процес, за да може да получи най-големи ползи от водата, когато не е в автентичната чиста форма. Пречистената вода с домашна система Медиагон се витализира и и нейната клетъчна структура е подобрена и наподобява автентичната й структура на свежа изворна вода. Инсталирането на швейцарската система домашна за пречистване на вода в апартамент Медиагон осигурява непрекъснат достъп до вода от най-високо качество, която е полезна за хората, за средата и за уредите. 

Стъпки по монтиране на Медиагон домашна система за пречистване на варовита вода.

Преди да подходите към инсталиране на Медиагон за пречистване на вода варовита трябва да изберете подходящия размер устройство спрямо вашите нужди. Уредът се препоръчва както за частни потребители и домакинства, така и за обекти с голям мащаб и голямо потребление на вода, като хотели, жилищни комплекси, ферми и оранжерии и дори фабрики. Медиагон е създаден да работи с впечатляващо разнообразие от тръби. Съвместим е с метални тръби, като: чугунени, стоманени, от неръждаема стомана, медни, месингови и други. Съвместим е и с пластмасови тръби, в това число полиетиленови, полипропиленови, ПВЦ и други. 

Тялото на Медиагон се състои от две части. Отворът, който се намира в тялото трябва да отговаря на диаметъра на тръбата, върху която ще се монтира. Други условия, с които трябва да се съобразите включват размера на тръбата, дължина на права част и отстояние от стена. Изберете тръба, която е с дължина поне 16 см. Желателно е да включва прав участък с дължина 5 – 20 см, който да се намира след тялото на Медиагон (незадължително условие). Оптималното място за поставяне на Медиагон е върху тръба, която отстои на минимум 3 см от стената.

Медиагон домашна система за водно пречистване на варовик работи перфектно върху тръби за топла и студена вода. Разположението вертикално или хоризонтално също не е решаващ фактор при избора на място за монтаж. 

Инсталирането на система домашна за пречистване на вода от варовик в апартамент Медиагон включва няколко лесни за следване стъпки. Действията не изискват използване на прекомерна сила, специализирано оборудване, специални умения или интензивна работа. Всички стъпки се извършват бързо и лесно и уредът започва да действа веднага щом е поставен. 

В процесът на монтиране няма да се налага пробиване, лепене, рязане и други подобни дейности. Тази особеност улеснява значително инсталирането на Медиагон система за пречистване на водата варовита, защото не се налага спиране на работата на водопровода и ремонтни дейности. 

Обичайната употреба на уреда не налага смяна на мястото му. Медиагон има 10 години гаранция за качество и на практика може да остане монтиран там, където първоначално е поставен през целия период на използване.

След като сте избрали тръбата за монтаж, почистете повърхността й от прах, боя и замърсявания. Използвайте шкурка, за да сте сигурни, че е почистена перфектно. С помощта на кърпа попийте налична влага. Гресирайте много обилно тръбата. 

Тялото на Медиагон се поставя върху тръбата до плътен контакт с повърхността. Закрепя се с помощта на специализирани винтове. Домашната система за пречистване на варовита вода в апартамент Медиагон започва да ви служи в момента, в който е поставена върху тръбата. Статичните полета образуват защитния слой и започват да въздействат върху варовика и образувания котлен камък. 

Какви усилия, време и средства ще са нужни през периода на експлоатация за оптимална работа на Медиагон?

Поддръжката на Медиагон е изненадващо лесна, без разход на време, усилия и средства. 

Швейцарската система за пречистване на вода варовита в апартамент не използва консумативи. Не се налага заделяне на средства за закупуване на соли или други вещества. 

Швейцарският уред не се нуждае от захранване, което спестява ежемесечни разходи по ток и батерии. 

Друга добра новина за потребителите на Медиагон е, че не се налага да го демонтират и преместват. Филтрите с магнити трябва да се преместват на различни места от време на време, за да се избегне натрупване на железни частици. При Медиагон процесът на пречистване на водата е различен и подобен риск не съществува (Медиагон не е магнит).

Поддръжката на домашна система за пречистване на вода от варовик Медиагон включва единствено почистване на външната част на тялото с помощта на кърпа от прах ако е нужно.

Иновативната технология на Медиагон е призната от независимата агенция TUV в Германия. Нарастващата популярност на системата домашна за пречистване на вода се дължи на страхотните предимства, които се получават както за здравето на човек, така и за дейностите от бита, за бизнеса, производството и други. 

Основни предимства на Медиагон домашна система за пречистване на вода в апартамент

 • Ефективна патентована технология за пречистване на водата от варовик, натрупване на котлен камък и ръжда, витализиране на водата по изцяло физичен метод със статични полета.
 • Ефективна превенция срещу котлен камък и ръжда и разграждане на съществуващи отлагания. Предпазва косвено от бактерия Легионела, която може да колонизира в среда от котлен камък и ръжда. 
 • Спира образуването на петна и наслагвания от варовик и котлен камък по мивки, душове, посуда, различни видове повърхности. 
 • Подобрява ефективността и удължава живота на електроуреди, работещи с вода - бойлери, перални, миялни машини, диспенсъри за вода и др.
 • Приложим е както за маки семейни апартаменти, къщи, вили, така и за големи жилищни сгради, фабрики, индустриални заводи и др.
 • Съвместимост с разнообразие от тръби, включително пластмасови и метални.
 • Подходящ за монтиране върху тръби за топла и студена вода, разположени хоризонтално или вертикално.
 • Медиагон не извлича минерали от състава на водата. 
 • Процесът на монтиране е лесен, бърз и достъпен.
 • На практика не се нуждае от поддръжка и консумативи.
 • Медиагон е 100% безопасен за човека и природата. Не изпуска никакви вещества в средата. 
 • Гаранция за качество 10 години. 
 • Малък и компактен уред, който ще ви спести много място.

Технически характеристики на Медиагон система домашна за пречистване на вода:

При монтаж на стоманена тръба разполагаме с уреди с диаметър на отвора - 1/2 цола, 3/4 цола, 1 цол, 1 цол и 1/4, 1 цол и 1/2, 2 цола
При медни, различни видове пластмасови тръби, Иноксови тръби съответно с диаметър на отвора - 15 мм, 16 мм, 18 мм, 20 мм, 22 мм, 25 мм, 26 мм, 28 мм, 32 мм, 33 мм, 35 мм, 40 мм, 42 мм, 50 мм, 54 мм и 63 мм

Внимание! Отворите на Медиагон домашна система за пречистване на вода в апартамент се произвеждат с отклонение +/- 0,02 мм. Задължително е да изберете устройство в точния размер за вашата тръба. В противен случай ефекта от уреда силно може да намалее или да се образува корозия на мястото на инсталиране. 


Напишете отзив

Моля влезте или се регистрирайте за да напишете Вашият отзив