МЕНЮ
КОШНИЦА

Декоративни оградки за цветни лехи с лесен монтаж - 3,14 м/H10.5 см

Декоративни оградки за цветни лехи с лесен монтаж
Декоративни оградки за цветни лехи с лесен монтаж
Декоративни оградки за цветни лехи с лесен монтаж
Декоративни оградки за цветни лехи с лесен монтаж
Декоративни оградки за цветни лехи с лесен монтаж
Декоративни оградки за цветни лехи с лесен монтаж
Декоративни оградки за цветни лехи с лесен монтаж - 3,14 м/H10.5 см
29.90 лв.
  • НАЛИЧЕН: В НАЛИЧНОСТ
  • Код: STG0019

Опции

Купи

Как да превърнете всяко кътче в градината в красива дизайнерска аранжировка, която мигновено привлича погледа със спретнатост и красота? Прекрасните растения с интересна структура, цъфтеж и форма ще ви помогнат да постигнете желаната атрактивност в градината, но съществува и друг още по-лесен и бърз начин. Използвайте декоративни оградки за цветни лехи и цветни кътове, за да разграничите различни пространства в градината и по този начин да подчертаете красотата на декоративната растителност. 

Приложението на ниски пластмасови декоративни прегради е много широко и изключително ефективно. В „Севън Сийдс“ ООД ви представяме един от най-качествените продукти от този тип на пазара – модулната Декоративна оградка за цветя и цветни лехи, с която бързо, лесно и изгодно ще преобразите вида на всеки двор и градина.

Преградите могат да се използват както за оформяне на лехи, цветни легла, пътеки и т. н., така и за ограждане на дървета и храсти, подправки и билки. Моменталният ефект от поставянето на този тип оградки декоративни е усещане за подреденост, завършеност и цялост в дизайна на градината. 
Какво представлява Декоративната пластмасова оградка за лехи цветни и защо си заслужава да изберете именно този продукт за вашата градина?

Луксозната оградка декоративна е с размери 3,14 м на дължина и скромните 10,5 см на височина. Преградата е много ниска, което я превръща в страхотно решение за деликатно подчертаване на различни елементи и растения в градината без да разсейва погледа от основните обекти. 

Продукта се състои от 4 отделни модула, всеки с дължина 78,5 см. Модулите са снабдени с механизми за незабележимо захващане един към други. С тях лесно се оформят огради в права  линия, както и чупки, дъги и кръгове без досадно разкривяване тип хармоника. 

Всеки модул е снабден с остри колчета, които се забиват в пръстта. На практика монтираната оградка декоратинва се стабилизира както към земята, така и странично чрез стабилно захващане на модулите един за друг. 

Декоратинвите оградки за цветни лехи са предназначени за многократна употреба и използване през всички сезони. Изработени са от висококачествена пластмаса, която е напълно безопасна за средата независимо от условията, на които е подложена. 

Възможно е Декоративната оградка за лехи и цветя да се остави монтирана в градината през цялата година или да се демонтира чрез разкачане на модулите. Всичко, което трябва да направите е да почистите оградата и да я съхранявате за следваща употреба. 

Как се извършва самият процес на монтиране на модела декоративни градински оградки за цветни лехи? 

Чували ли сте израза „Като детска игра?“. Това сравнение напълно отговоря на трудността по монтиране на Декоративната ограда за цветни лехи. Набавете си количеството модули, които ще са ви нужни за терените, които планирате да ограждате и почистете мястото от камъни и корени, които биха възпрепятствали забиването на колчетата в почвата. Поставете първия модул в земята и последователно добавяйте модули към оградата докато достигнете желаната форма и дължина.

Модулите впечатляват със стилен дизайн и завидна издръжливост на различни неблагоприятни условия на средата – от отрицателни температури до горещини и пряка слънчева светлина.

Характеристики на декоративни огради за цветя и цветни лехи:

Размери – 3,14 м дължина в сглобено състояние, 10,5 см височина. Пакетът включва 4 броя модули, които се захващат един за друг. Модулите са с дължина 78,5 см. Колчетата са с дължина 7 см.

Материал – висококачествена пластмаса с текстура имитираща дърво. Не съдържа тежки метали и притежава трайна UV защита.

Цвят – кафяв, цвят керамика (светло кафяво) и цвят антрацит

Тегло – 1 комплект от 4 модула тежи 1,3 кг

Оградките се съчетават с разделителна лента за градина, а за ограничаване на плевелите използайте геотекстил и мулчиращи фолиа.

Напишете отзив

Моля влезте или се регистрирайте за да напишете Вашият отзив