МЕНЮ
КОШНИЦА

Декоративен цветен мулч за градина и двор 70 л представен от Севън Сийдс

Декоративен цветен мулч за градина и двор 70 л представен от Севън Сийдс
Декоративен цветен мулч за градина и двор 70 л представен от Севън Сийдс
Декоративен цветен мулч за градина и двор 70 л представен от Севън Сийдс
Декоративен цветен мулч за градина и двор 70 л представен от Севън Сийдс
Декоративен цветен мулч за градина и двор 70 л представен от Севън Сийдс
38.90 лв.
  • НАЛИЧЕН: В НАЛИЧНОСТ
  • Код: SM00001

Опции

Купи

Използването на подходящ декоративен цветен мулч в градината осигурява толкова много предимства за поддръжката и изгледа на покритите терени, че щом веднъж сте се убедили в резултатите, няма да искате да се връщате към периода, в който сте се борили с плевели и болести сами. 

Качественият мулч цветен има не само декоративна стойност, но и страхотни качества, които спомагат за предпазване на насажденията от плевели, вредители и болести. Продуктът, който ви препоръчваме за постигане на страхотни резултати в градината в продължение на няколко години е декоративен цветен мулч от Пиния. 

Суровината използвана за създаване на този модел кори е от сорт бор Пиния с латинско название Pinus pinea. 

Какво представлява цветния декоративен мулч за градина и двор?

Формата на мулча цветен от Пиния представлява съвкупност от борови кори с големина около 25 – 50 мм. Цветът на корите е червено – кафяв. Използването на Дървесния цветен декоративен мулч има много висока декоративна стойност и създава атрактивен червено-кафяв килим около наситено зелените растения. Постига се ефект на завършеност, спретнатост и красота в градината с красив контраст между уникалния дървесен цвят и зеленината на растенията и тревите. 

Декоративният цветен мулч най-често се използва за естетически завършек на градини и дворове, скални кътове, акценти, около скулптури и т. н. 

Освен декоративен ефект, този продукт има редица други предимства, които го правят още по-ценен и широко използван в различни терени. Цветния мулч декоративен от бор Пиния има добро ударопоглъщащо действие. Застилат се върху детски площадки около съоръжения, като пързалки, люлки и т. н., за да осигурят допълнителна защита на децата в случай на инциденти и падане. 

В градината цветния декоративен мулч от Пиния играе важна роля в предпазването на растенията. Мулчирането е сред най-ефективните начини за предпазване от плевели. 

Дървесния мулч цветен се застила окол растенията, което спомага за задушаване на бурените и намалява риска от повторната им поява. 

Дървесните кори спомагат и за предпазване от вредители, като различни видове насекоми и т. н. Друго важно предимство на мулчирането с Декоративен мулч цветен от Пиния е изолацията на растенията. Допълният слой от борови кори осигурява предпазване на корените от прегаряне през лятото и замръзване през зимата. 

Декоративния мулч цветен за градина и двор осигурява по-добро задържане на влагата в почвата, което облекчава грижите за растенията през най-горещите месеци. 
Тоз модел цветна борова кора може да се използва навсякъде, където има нужда. Често се постила около декоративни дървета и бонсаи, цъфтящи растения и други. Използва се за оформяне на граници на тревни площи и пътеки. 

Колко дълго запазва ефективността си Дървесният цветен декоративен мулч?

Боровите кори от Пиния са естествен органичен продукт и се разграждат с времето. Сред предимствата на този продукт е сравнително по-бавният процес на разграждане. Използването на мулча цветен от Пиния издържа за  около 3 – 4 години. Издръжливостта на мулча е по-продължителна от някои от други популярните продукти, които също се използват за мулчиране, като кори от черен или бял бор, които се разграждат след около 2 години. 

Декоративният цветен мулч от Пиния е обезпаразитен и напълно безопасен за използване в градината. В България този продукт е сред най-търсените за ландшафт и озеленяване на градини на хотели, резиденции, декоративни кътове, дворове на представителни сгради и други. 

При нас ще откриете Декоративен цветен мулч от Пиния в разфасовка от 1 чувал съдържащ 70 л кори. С това количество може да се покрие около 2 - 3 кв. м. площ с дебелина на настилката приблизително 4 см. 1 чувал тежи около 16 кг 

Технически характеристики:

Разфасовка – 70 л

Тегло – около 16 кг

Вижте и нашите предложения за качествено мулчиращо фолио за зеленчуци или нетъкан геотекстил за мулчиране срещу плевели на разумна цена и с бърза доставка до всяка точка на България.

Напишете отзив

Моля влезте или се регистрирайте за да напишете Вашият отзив