МЕНЮ
КОШНИЦА

Удобна градинска тел за връзване на лозя, зеленчуци и цветя

Удобна градинска тел за връзване на лозя, зеленчуци и цветя - Сандъчета и саксии с отлична цена: 2.40 лв.
Удобна градинска тел за връзване на лозя, зеленчуци и цветя
2.50 лв.
  • НАЛИЧЕН: В НАЛИЧНОСТ
  • Код: FOIV017

Опции

Купи

Специализиран градински център за дома и градината Семената Шоп представя за своите клиенти един страхотен продукт в ползва на градинаря - градинска тел за връзване на лозя, всякакви видове зеленчуци, цветя и др.

Този градински продукт за закрепване и връзване е произведен от здрава тел, която е покрита със специално гъвкаво покритие. Лесно се огъва и оформя, като връзването с нея става чрез усукване (подобно на стандартните видове тел). Това Ви спестява досадното връзване на различни видове възли, което е предимство особено при труднодостъпни и тесни места.

Ролката е с дължина 25 м или 100 м и притежава специален метален резец, с който лесно може да отрежете парчето тел с нужната Ви дължина.
Градинската тел се цени високо при различни видове градински дейности. Тя е незаменим помощник на професионалния градинар и ландшафтен дизайнер.

С нея лесно може да завържете новопоявилите се стебла на катерливата Ви роза, да завържете розата към оградата, перголата и конструкцията и, или да подведете клона на лозата в нужната Ви посока.

С градинските телове може да завържете растения, които се нуждаят от различни видове опорни конструкции. С тях бързо и сигурно може да вържете своя клематис, вистерия, различни сортове бръшлян, партеноцисус (дива лоза), екзотичната пасифлора, хибридно киви, всякакви сортове лоницера, жасмин, текома радиканс, грамофонче и др.

Освен за катерливи цветя градинска тел може да се използва и за завързване на различни видове буйни храсти независимо дали са листопадни или вечнозелени - джел, лавровишни, берберис, вайгела, японска спирея, лигуструм и др. Особено полезна е при отглеждане на различни сортове тис, туя, лъжекипарис, черен и бял бор, магнолия и др.

С тази специална градинска връзка може да укрепите и Вашите домашни лозя и асми от червено грозде, бяло десертно грозде, различни сортове мавруд, памид, и др. 

Лесно може да се вържат и различни видове зеленчуци. Особено се използва като средство за връзване на домати, градинска краставица, корнишони, късоплодни краставици, увивен фасул, бакла, аспержов боб, патладжан, броколи и др.

В зеленчуковата градина градинска тел е основно и универсално приложима. Освен за зеленчука може да се използва и за привързване на всякакви видове овощни дървета и млади фиданки - ябълка, круша, череша, дюля, вишна, джанки, сини сливи, райска ябълка и много други.

Градинската тел може да се използва не само за връзване на градински растения и зеленчуци. С нея лесно може да привържете всички видове домашни цветя, които имат нужда от това. Завържете клоните на буйната палма Вашингтон, финикова палма, различните сортове домашни катерливи цветя (хлорофитум, фикус пумила и др.). Отлично приложение има при връзване на всякакви видове фикуси (бенджамин, еластика, фикус лират и др.), при всички видове цитруси - лимон, мандарина, портокал, кала, бугенвилия и др.

С градинските телчета може да се вържат и домашни вечнозелени цветя като пахира, замиокулкус, орхидеи и др.
Градинската тел може да свърши чудесна работа и у дома, в гаража, на вилата. С нея може да приготвите коледната украса, украса за бъдни вечер, рожден ден, различни видове празници (абитуриентски бал, имен ден, кръщене и др.). Лесно приложима е градинската тел за създаване на аранжировки от сухи цветя, за букети, икебана и др.

Технически характеристики на градинската тел за връзване:

Дължина - Този продукт се предлага навит на специална ролка с дължина 25 м или 100 м

Предимство на ролката е, че притежава специален резец, с който лесно може да отрежете нужната Ви дължина от ролката.

Цвят - зелен

Напишете отзив

Моля влезте или се регистрирайте за да напишете Вашият отзив