МЕНЮ
КОШНИЦА

Дебело въже от кокосови влакна за украса и връзване с около 100 м дължина

Дебело въже от кокосови влакна за украса и връзване с около 100 м дължина - Средства за закрепване с отлична цена: 30.20 лв.
Дебело въже от кокосови влакна за украса и връзване с около 100 м дължина
30.20 лв.
  • НАЛИЧЕН: В НАЛИЧНОСТ
  • Код: HM00013

Опции

Купи

От нашия онлайн магазин искаме да Ви представим поредното средство за качествено закрепване и сигурно укрепване на растения или дизайнерска украса – дебело въже от висококачествени кокосови влакна, със страхотна дължина от 100 м и изключително разнообразно приложение. 

Това градинарско въже за украса и връзване представлява вплетени в специална плетка естествени кокосови влакна, които образуват перфектна и удобна дебелина и висока якост. Кокосовото въже се характеризира с много предимства, като освен качествена естествената изработка, е снабдено с естествен цвят, който придава на средството за закрепване по-естетичен вид. Дължината му е 100 метра, а теглото - 2 кг.

Основното предимство на кокосовото въже е неговата якост. С него сигурно може да привържете и укрепите вашите растения, като едновременно и да ги запазите. Естественият материал, от който въжето е изработено е изключително щадителен към кората на растенията, към която той се прикрепва.

Кокосовото въже се характеризира с широко приложение в озеленяването, земеделието и градинарството, в дизайне и при любителите на ръчно направени украси. Това висококачествено средство е особено подходящо за стабилизиране на вечнозелени, иглолистни и широколистни дръвчета. Пример за такива са бяла ела, смърч, бор, мура, липа, топола, клен и много други. С дебелото въже от кокосови влакна, може да привържете дръвчетата към обтягащи и стабилизиращи колове и по този начин да им създадете сигурно закрепване, което им е необходимо за растеж и развитие и за постигане на нужното укрепване.  

Естественото средство за закрепване и стабилизиране може да се окаже ваш незаменим помощник и при вече пораснали дръвчета, които са изкривени или не растат правилно. С него може да им дадете необходимият тласък и да ги изравните. 

Това кокосово въже е перфектно за употреба и при различни видове храсти, както и овощни дръвчета. С него може да привържете люляк, лавровишна, дюля, ябълка, праскова, маслина, череша и много други. 

Този модел дебело въже от кокосови влакна се цени високо при създаване на ръчно направени украси за коледа, нова година, за уникални подаръци и др.

Технически характеристики на кокосово въже за укрепване

  • Материал: Градинарското въже се характеризира с изцяло естествена изработка, като е съставено от кокосови влакна. 
  • Големина: Дължината на въжето от кокос е 100 м, а теглото му е 2 кг. 
  • Приложение: Може да използвате това средство за закрепване и укрепване върху голяма гама от иглолистни, широколистни и вечнозелени дръвчета и храсти. С висококачествената си изработка и голямата си якост, въжето привързва различните растения здраво и им осигурява сигурно стабилизиране. 

Напишете отзив

Моля влезте или се регистрирайте за да напишете Вашият отзив