МЕНЮ
КОШНИЦА

Вкоренител за резници от растения - рози, лози, лавандула и др. от Лактофол

Вкоренител за резници от растения - рози, лози, лавандула и др. от Лактофол - Торове за домати с отлична цена: 5.79 лв.
Вкоренител за резници от растения - рози, лози, лавандула и др. от Лактофол
6.89 лв.
  • НАЛИЧЕН: В НАЛИЧНОСТ
  • Код: FFG0117

Опции

Купи
  • Разфасовка: Този качествен вкоренител за резници на различни видове растения - рози, лози, лавандула, туя и др. се предлага в разфасовка от 50 гр.
  • Приложение и дозировка: Този стимулатор се използва еднократно при поставяне на резника за вкореняване. Подходящ е за прилагане върху млади разсади от домати, краставици, зеле, пипер, патладжан или при резници от всякакви видове растения - лози, лавандули, тия, кипарис, лигуструм, всякакви видове хибридни рози, катерливи и усисни рози, чаенохибридни розови храсти и др.
  • Съдържание: Препаратът за вкореняване Бърз Старт от Лактофол съдържа в себе си Индолил маслена киселина (ауксин) - 0,1% Пълнител.

Много от растенията, които се размножават чрез резници, проявяват специални нужди и доста често загиват при използване на по-остарелите методи, като потапяне във вода или директно вкореняване.

А това, разбира се, не е резултатът, който се търси.Точно затова са измислени вкоренителите – добри и качествени помощници

Те осигуряват успешно вкореняване на растенията и висок старт на развитие. Освен това, Ви спестяват много време, което е особено важно при професионалното отглеждане на растения.

За нас е изключително важно да предлагаме на клиентите си възможно най-качествените и добри продукти на пазара, точно затова сме избрали да Ви представим препарат за вкореняване на резници от растения БЪРЗ СТАРТ от Лактофол. Качествен стимулатор, с който разсадът Ви ще се вкорени много по-бързо и ще получите здрави и развити растения.

Може да съчетаете вкоренителя и с Лактофол комплексни торове, които гарантират на културата Ви балансираното хранене, от което има нужда и влизат в ролята на стимулатор.

При употребата на вкоренител за резник от лоза, роза и лавандула Бърз Старт, първо се нуждаете от добре подрязани и подсушени резници. Препоръчително е да са подрязани на 1 см от основата им.

След като сте готови с това, трябва да ги потопите в препарата за вкореняване Бърз Старт от Лактофол по начин, по който пудрата да полепне на 2 см от отрязаната страна на стеблото на растението. 

Когато привършите и с тази стъпка, може да поставите резниците в субстрата, в който желаете - почва, перлит, пясък и торф.

Използвайки вкоренителят за резниците Бърз Старт, произведен от доказаната по качество фирма Лактофол, Вие ще получите много добри и силно желани резултати - а именно много бързо коренообразуване и добре развити и качествени растения.

Поръчайте още сега от нашия онлайн магазин и изпробвайте за себе си, за да се убедите в невероятното качество на продуктите на Лактофол.

Торове
Вид торовеГранулирани торове

Напишете отзив

Моля влезте или се регистрирайте за да напишете Вашият отзив