МЕНЮ
КОШНИЦА

Бъчва с чешмичка за ракия и вино 40 л - класически дизайн и трайно парафиниране отвътре

Бъчва с чешмичка за ракия и вино 40 л - класически дизайн и трайно парафиниране отвътре - Оборудване за бъчви, бидони, бурета с отлична цена: 76.80 лв.
Бъчва с чешмичка за ракия и вино 40 л - класически дизайн и трайно парафиниране отвътре
76.80 лв.
  • НАЛИЧЕН: В НАЛИЧНОСТ
  • Код: PPR0145

Опции

Купи

Представяме Ви страхотен съд за качествено съхранение на алкохолни напитки – декоративна бъчва с чешмичка (канелка), тип Класик, с вместимост от 40 литра. В това висококачествено буре РОТО може да съхранявате всички ваши любими спиртни напитки  - вино, ракия, водка, уиски и имате възможността да започнете да го правите по-скоро отколкото очаквате, като направите вашата пръчка от нашият онлайн магазин.

Буренцето, със страхотният обхват от 40 литра течности, е изработено от висококачествен полиетилен, а вътрешните му страни са облепени трайно с парафин. 

Бъчвата с чешмичка за вино и ракия, притежава хоризонтална форма с плоско дъно. В горната част на съда се намира широк отвор за зареждане, който е придружен от капак с перфектно уплътнение, а от едната страна на бъчвата е канелката (чешмичката), която притежава също качествено уплътнение. 

Това, което прави този съд толкова перфектен избор се крие точно в изработката му. 

Полиетиленът е отличен изолатор, който поддържа температурата в буренцето постоянна, което е изключително важно за качеството на виното и като цяло алкохолът, който се съдържа в съда. 

Парафиновите стени, от друга страна, гарантират качествено зреене, а на по-късен етап и съхранение на виното в бъчвата. 

Плоското дъно улеснява пренасянето на буренцето, неговото съхранение и го прави много по-стабилно. 

Широкият отвор, намиращ се в горната част на съда е предназначен за зареждане на алкохолните напитки, без нуждата от фуния. Този отвор разполага с много добре уплътнен капак. Друга част от комплекта на бъчвичката е канелката, която също притежава много добро уплътняване, за да не се случват нежелани изтичания на алкохолните напитки.

Почистването на буренцето се случва по много лесен начин – употребата само на хладка вода е достатъчно. 

По парафиновите стени на бурето не се събира неприятният винен камък, не се отлагат замърсявания, няма и дренаж. По тази причина, не е необходима и дезинфекция или употреба на някакви специални препарати. 

Полиетиленът, от който буренцето е изработено, имитира до съвършенство дървен материал и придава на бъчвичките един изключително изискан вид, който дава усещане за истинска винарна. 

Точно заради атрактивният си вид и перфектното съхранение, това буренце е идеален подарък за всички любители и колекционери на хубави вина, качествени ракии и като цяло – на всички хора с изтънчен стил и хубав вкус. 


  • Вие получавате: При поръчка на артикула, Вие получавате бъчва РОТО, с перфектната вместимост от 40 литра, капак и канелка с уплътнения.
  • Материал: Материалът, от който бъчвата, предназначена за качествено съхранение на алкохолни напитки, е направена е полиетилен и парафин, трайно поставен върху вътрешните стени на съда.
  • Цвят: Външният вид на буренцето имитира до съвършенство дървен материал.
  • Размери: Размерите на бурето, с вместимост от 40 литра течности са - 41 см дължина, 31,5 см ширина и височина 55,2 см.
  • Вместимост: Буренцето РОТО има вместимост от 40 литра вино, ракия, уиски, водка и други спиртни напитки.
  • Тегло на продукта: Теглото на това буре за вино от пластмаса е 3,100 кг

Напишете отзив

Моля влезте или се регистрирайте за да напишете Вашият отзив