МЕНЮ
КОШНИЦА

Стилно буре за декорация на изба, заведение, хотел 25 л - перфектно съхранение на всякакви спиртни напитки

Стилно буре за декорация на изба, заведение, хотел 25 л - перфектно съхранение на всякакви спиртни напитки - Оборудване за бъчви, бидони, бурета с отлична цена: 53.50 лв.
Стилно буре за декорация на изба, заведение, хотел 25 л - перфектно съхранение на всякакви спиртни напитки
55.60 лв.
  • НАЛИЧЕН: В НАЛИЧНОСТ
  • Код: PPR0144

Опции

Купи

Semenata Shop с удоволствие представя за всички ценители на виното - стилно буре за декорация 25 литра. Това полиетиленово буренце е отлично оценено от специалисти винари и любители и се цени високо при декориране на всякакви размери изби, хотели, ресторанти, заведения, барове, ресторанти и др.

Буренцето за декорация РОТО е с хоризонтална форма и е изработено от качествена пластмаса. Този материал е с перфектна имитация на дърво, което придава на съда много изтънчен вид. 

Освен това пластмасата е отличен стабилизатор, с който съхранението на виното, ракията и другите спиртни напитки се подобрява изцяло, тъй като пластмасата поддържа постоянна температура на алкохола. 

Вътрешната част на това буре за вино е покрита трайно с парафин. Това гарантира качествено зреене на виното и съхранение на алкохола, като се запазват трайно вкусовите качества и уханието на спиртните напитки. Парафиновото покритие позволява същите условия на съхранение както в дървените буренца.

Пластмасовият съд за декорация на изба, с предназначението да осигури качествено съхранение на вашата любима напитка, притежава плоско дъно, което улеснява транспортирането и поставянето му в/у различни повърхности. С атрактивният си вид, на автентично дървено буре и лесното съхранение, съдът РОТО може да стане перфектна декорация за вашия дом, хотел, ресторант, бар, зимна градина и др. 

В горната част си част, съдът е снабден с голям отвор, което улеснява зареждането на течности. Няма нужда да използвате допълнителна фунийка, за да пълните буренцето с вино или ракия.

Едно от най-големите предимства на пластмасовото буренце РОТО е лесното му почистване. По вътрешните парафирани стени не се събира винен камък и няма отлагане от замърсявания, след употреба. 

Не е необходима някаква допълнителна дезинфикация, само почистване с парцал, напоен с хладка вода ще свърши бързо и лесно перфектна работа.

Това пластмасово буре за декоратция е предназначено за съхранение на алкохолни напитки, като вино и ракия, като наред с това, във висококачественият съд може да ферментира шира. 

С висококачествената си изработка, изтънченият си външен вид и лесната си преносимост, парафираното буренце РОТО е оригинален подарък, който би зарадвал приятно всеки любител на хубавото вино и ценител на доброто качество. 


  • Вие получавате: При поръчка на артикула, вие получавате декоративно буренце тип Класик с вместимост – 25 литра, капак и канелка. Канелката е много удобна и лесна за употреба. 
  • Материал: Бъчвата е изработена от висококачествена пластмаса, която докарва перфектна имитация на дървен материал, а вътршната й част е парафирана трайно.
  • Цвят: Цветът на съда се определя като съвършена имитация на дърво.
  • Размери: 34,4 см дължина, 27,5 см ширина и височина 43,5 см.
  • Вместимост: Вместимостта на буренцето РОТО за вино, ракия и други алкохолни напитки е 25 литра алкохолна течност.
  • Тегло на продукта: Теглото на бурето е 1,700 кг.

Напишете отзив

Моля влезте или се регистрирайте за да напишете Вашият отзив