МЕНЮ
КОШНИЦА

Буре за бяло вино 10 л със стилна шарка и специална парафинирана вътрешност

Буре за бяло вино 10 л със стилна шарка и специална парафинирана вътрешност - Оборудване за бъчви, бидони, бурета с отлична цена: 37.70 лв.
Буре за бяло вино 10 л със стилна шарка и специална парафинирана вътрешност
37.70 лв.
  • НАЛИЧЕН: В НАЛИЧНОСТ
  • Код: PPR0143

Опции

Купи

С голямо удоволствие ние от градински магазин semenata.bg искаме да Ви представим качествено изработен съд за съхранение на вино и ракия, с компактния размер от 10 литра. Този уникален артикул ще се впише чудесно към интериора на вашия дом, изба, заведение. Моделът бъчва за бяло вино и всякакви видове алкохол е дело на глобалния производител на качествена пластмаса – фирма РОТО

Бъчвата РОТО за вино бяло, червено, синьо, ракия и съхранение на други алкохолни напитки е изработена от висококачествен полиетилен, с гарантиран дълъг живот. Полиетиленът е страхотен стабилизатор, който поддържа температурата на спиртните напитки в съда постоянна. Едно от най-важните условия за запазване качеството и вкуса на алкохола.

Освен като перфектен изолатор, полиетиленът със своята качествена изработка добавя към визията на буренцето търсената автентичност, като имитира до съвършенство дървен материал. 

Вътрешните стени на съда са покрити трайно с парафин. Той позволява същите условия и качество на съхранение на алкохолните напитки, коите се поддържат в дървените бъчвички. 

Дизайнът на полиетиленовото буренце е изискано и практично. 

Дъното на съда е плоско, което го прави много лесно за съхранение и за транспортиране. В горната си част, буренцето е снабдено с отвор, който има достатъчна ширина, за да се зареждат алкохолните напитки, без нуждата от фуния. Отворът се затваря добре с капак, който е много добре уплътнен от вътрешната си страна, за да капсулира съда.

В предната част на модела бъчва за вино е приспособена и канелката (чешмичката), която се поставя в предназначения за това отвор. Тя притежава много добро гумено уплътнение и е изключително удобна за употреба. 

Едно от най-големите предимства на полиетиленовото буренце за бяло вино РОТО е лесното му почистване. По парафиновите стени не се събират замърсявания и винен камък след употреба. Поради тази причина, не Ви е необходима дезинфекция или силни препарати, а само хладка вода, с която ще измиете перфектно парафиновия съд.

Тази прекрасна придобивка е подходяща за вашият двор, домашна механа, мазе и дори всекидневна, заради компактния си размер и вместимост. С изисканата си визия, практичният дизайн и висококачествената изработка, полиетиленовото буренце РОТО е предпочитано от специалисти винари и любители. 

Една перфектна идея за сувенир или буре за подарък, от която всеки ще остане впечатлен. 


  • Вие получавате: При поръчка на този артикул от фирма РОТО от нашия онлайн магазин – semenata.bg, Вие ще получите полиетиленовото буре за бяло вино, ракия и др., с вместимост 10 литра, канелка, с много добро гумено уплътнение и тапа за отвора.
  • Материал: Материалът на изработка на съда е висококачествен полиетилен, а за вътрешната страна на бъчвата е направено трайно парафиниране. 
  • Цвят: Полиетиленът, от който съдът е изработен имитира до съвършенство дървен материал.
  • Размери: Размерите на парафиновата бъчвичка, с обем на течности 10 литра, са дължина – 25 см, ширина – 19 см и височина – 29 см.
  • Вместимост: Капацитетът алкохолни напитки – вино, ракия, водка, уиски и други, които полиетиленовото буренце РОТО е предназначен да побира е 10 литра.
  • Тегло на продукта: Съдът, предназначен за съхранение на алкохолни течности, с вместимост от 10 литра, има тегло 1 кг.

Напишете отзив

Моля влезте или се регистрирайте за да напишете Вашият отзив